Home Celebs Celeb News OMG: Selena Gomez is flink aan het flirten met een bekende latin...

OMG: Selena Gomez is flink aan het flirten met een bekende latin lover

Selena Gomez
Foto: Pinterest
Er komt maar geen einde aan de nieuwe relaties die opkomen in de maand januari. Nu zou ook Selena Gomez volgens geruchten een nieuwe love interest hebben. En nog exciting nieuws: de Amerikaanse zangeres hield een reünie met haar voormalige co-ster David Henrie van ‘Wizards of Waverly Place‘. Awww!

Als de geruchten kloppen is Selena Gomez one lucky girl. Fans hopen namelijk dat ze aan het daten is met de Columbiaanse singer en songwriter Maluma! Hij is een super succesvolle zanger die al samenwerkte met grote sterren en nu een hit scoort met niemand minder dan Ricky Martin.

⚓️

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Selenators konden hun enthousiasme niet bedwingen toen het duo elkaar begon te volgen op Instagram.

Selena likete zelfs een foto van hem! En we weten allemaal dat als je iemands foto liket, dat je de persoon ook leuk vindt, right? Of misschien wil ze op die manier gewoon zijn aandacht trekken? Of is de Amerikaanse zangeres op zoek naar nieuw talent om mee samen te werken? Wel, zijn aandacht heeft ze alleszins, want Maluma deed hetzelfde bij haar foto met het onderschrift ‘Vente pa’ ca‘ (Kom naar hier.), de titel van Maluma’s hit met Ricky Martin! Als dat geen hint is…

Vente pa' ca

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


Selena terug in de studio

Dit kan natuurlijk ook gewoon vriendschappelijk, flirty of zelfs professioneel zijn, maar we zouden het Selena Gomez niet kwalijk nemen als ze voor de Columbiaanse stud zou gaan. Fans op Twitter shippen het koppel nu al! Het gerucht doet ook de ronde dat de twee misschien wel samenwerken aan nieuwe muziek, sinds Selena terug in de studio gespot is. Toch hopen we stiekem dat er meer aan de hand is dan dat!

To be continued…

‘Wizards of Waverly Place’-reünie

Dit weekend spendeerde Selena Gomez tijd met ‘Wizards of Waverly Place‘-acteur David Henrie – die haar broer Justin speelde – en ze filmde alles op haar Instagram story! De twee hadden superveel plezier samen. Ze praatten over waar hun ‘Wizards of Waverly Place’-personages nu zouden zijn en Selena moedigde zelfs een reünie aan! Oh. My. God. We weten niet of het echt mogelijk is, maar als de ‘Hands To Myself‘-zangeres haar zegje erover kan doen, mogen we rekenen van yes! Let’s hope so… Bekijk de hi-la-rische video van haar story zelf en krijg heimwee naar het zalige duo!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.