Home Celebs Celeb News OMG! Deze hottie uit ‘Twilight’ werd net toegevoegd aan de cast van...

OMG! Deze hottie uit ‘Twilight’ werd net toegevoegd aan de cast van ‘Scream Queens’

Scream Queens
INF / Reporters
Zoals je hier al kon lezen, komt het tweede seizoen van de thrillerkomedie Scream Queens in september op de buis. De opnames zijn volop bezig en naast de bekende gezichten zullen we ook kennismaken met tal van nieuwe personages, waaronder deze hottie uit vampierenfilm Twilight.

Nieuw seizoen, nieuwe personages

Als je de seizoensfinale van Scream Queens hebt gezien, weet je dat de setting verplaatst werd van de college campus naar een psychiatrische instelling waar het kliekje Chanels nu verblijft. Samen met deze switch introduceert regisseur Ryan Murphy ook vier nieuwe mannelijke personages in het tweede seizoen.

De mannen zullen dokters spelen die de Chanels moeten begeleiden en daar was hoofdrolspeelster Emma Roberts eerder al laaiend enthousiast over: “Ik hoop dat het vier knappe dokters zijn. Want als er iets is wat seizoen twee nodig heeft, is het vier knappe dokters”.

En Emma’s oproep werd gehoord want … het nieuwste lid van de Scream Queens-cast is niemand minder dan Taylor Lautner aka indiaan/weerwolf Jacob Black uit Twilight. Taylor neemt in het tweede seizoen van de thrillerkomedie de rol van dokter Cassidy Cascade voor zich.

* SPOILER ALERT! *

Als je nog niets wil weten over Taylors rol als Dr. Cascade, lees dan NIET verder.

Dr. Cascade lijdt aan een zeldzame medische aandoening en zal als verdachte worden aangeduid wanneer mensen in de instelling sterven. Bovendien zal Taylor de nieuwe love interest spelen van Chanel #3 (Billie Lourd). Oehlalaa!

Naast Taylor Lautner werd ook John Stamos aan de cast toegevoegd. Hem ken je misschien nog als ‘Uncle Jesse’ uit Full House, een tv-serie uit de nineties waarin Mary-Kate en Ashley Olsen als baby hun acteerdebuut maakten.
URN:24915990 + PHOTO NEWS

Nog meer leesvoer voor de fans van Scream Queens: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.