Home Celebs Celeb News OMG: houdt de ‘Pretty Little Liars’-cast binnenkort een reünie?!

OMG: houdt de ‘Pretty Little Liars’-cast binnenkort een reünie?!

Pretty Little Liars
Foto: Instagram

Het is ondertussen al drie maanden geleden dat ‘Pretty Little Liars‘ voorgoed van onze televisieschermen verdween, en wij missen de girls nog steeds! Maar er is ook goed nieuws, want binnenkort zien we misschien een reünie van de cast in real life. Sasha Pieterse aka Alison DiLaurentis doet namelijk mee aan ‘Dancing With the Stars‘ en zij wil graag dat haar ‘PLL‘-family erbij is!

‘Dancing With the Stars’

Pretty Little Liars‘-actrice Sasha Pieterse doet mee aan het 25ste seizoen van ‘Dancing With the Stars‘ en dat zou wel eens kunnen zorgen voor een reünie van de ‘PLL’-cast!

Drukke planning

Sasha hoopt namelijk echt dat de andere girls komen kijken, maar ze begrijpt dat ze allemaal een hele drukke planning hebben. Daarom doen Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell en Troian Bellisario hun uiterste best om een avond te vinden waarop ze samen van op de eerste rij hun bestie kunnen aanmoedigen tijdens de show.

Hopelijk lukt het hen ook, want wij zouden héél graag een hereniging zien. En Sasha willen we ook wel eens zien dansen. Ze ziet er alleszins fantastisch uit in haar shiny jurk op de promotiefoto’s!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.