Home Celebs Celeb News HUH?! Is dat Gigi Hadids gezicht op Zayn Maliks borstkas?

HUH?! Is dat Gigi Hadids gezicht op Zayn Maliks borstkas?

Het zou niet de eerste keer zijn dat hij een afbeelding van zijn vriendin laat tatoeëren.

Zayn Malik
Foto: Instagram @gigihadid

Zayn Malik en Gigi Hadid zijn een match made in heaven. Wij weten het, maar zelf lijken ze dat ook goed te beseffen. Het koppel is superverliefd, en de hele wereld mag het weten. De ‘Pillowtalk‘-zanger vereeuwigde zijn liefde voor Gigi door een heel speciale tattoo te laten zetten.

Zayn Malik steekt het nooit onder stoelen of banken wanneer hij happy in love is. Toen hij samen was met Perrie Edwards, liet hij haar beeltenis op zijn bovenarm tatoeëren, maar liet er daarna andere inkt over zetten.

Gigi’s ogen

Je zou denken dat hij zijn lesje in verband met impulsieve beslissingen wel geleerd heeft, maar toch denken fans dat hij alweer een nieuwe liefdestattoo heeft. Dat nieuwe exemplaar zou zijn huidige vriendin Gigi Hadid voorstellen. In een video die zijn girlfriend op Instagram postte, is Zayn namelijk te zien in bloot bovenlijf. De fans hebben de nieuwe inkt op zijn borstkas gespot en denken dat die Gigi’s ogen voorstelt.

birthday boogie 🕺🏻😍🤣 @zayn

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Het is dit keer dus geen volledig portret, maar iedereen is er wel van overtuigd dat het om de ogen van zijn liefje gaat. Could it be?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.