Home Celebs Celeb News OMG: is Nina Dobrev aan het daten met deze ‘Pirates of the...

OMG: is Nina Dobrev aan het daten met deze ‘Pirates of the Caribbean’-acteur?

Nina Dobrev
Instagram @nina
Je raadt nooit met wie Nina Dobrev van ‘The Vampire Diaries‘ momenteel aan het daten is. Ladies, hou je vast aan de takken van de bomen! De actrice zou namelijk iets voelen voor niemand minder dan Orlando Bloom. Hallo kroket!

Orlando Bloom en Katy Perry besloten begin vorige maand om een punt achter hun relatie te zetten. Onze mond viel toen open van verbazing, want wij vonden ze zo schattig samen. De twee gingen wel als vrienden uit elkaar en er zijn no hard feelings. Oef, dat is toch al een geruststelling! Maar ondertussen fladderen er opnieuw vlinders in de buik van Orlando Bloom en daar zit Nina Dobrev van ‘The Vampire Diaries‘ voor iets tussen.

conscious clothing, how bout that for a game changing 2017 we all buy too much stuff move.

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

New couple alert! 

Nina en Orlando kennen elkaar al langer, maar de laatste tijd brengen ze toch verbazend veel tijd met elkaar door. Volgens een bron zijn ze dan ook meer dan vrienden. ‘Het is allemaal heel casual en er is nog niets serieus.’

Dat het nog niet serieus is tussen Nina en Orlando werd dit weekend wel duidelijk. De 40-jarige acteur werd vrijdag op Coachella gespot met een andere vrouw en blijkbaar liep de twaalf jaar jongere Nina daar ook rond. Hoe de vork precies aan de steel zit, is nog niet duidelijk. We’ll keep you posted!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.