Home Celebs Celeb News OMG: onthult Kylie Jenner eindelijk dat ze zwanger is in deze ‘KUWTK’-aflevering?

OMG: onthult Kylie Jenner eindelijk dat ze zwanger is in deze ‘KUWTK’-aflevering?

Could it be?!

Kylie Jenner
Foto: Instagram @kyliejenner

Je krijgt er vast stilaan genoeg van om al die geruchten te blijven horen over Kylie Jenners zwangerschap en of het waar is of niet. Het ziet ernaar uit dat we ein-de-lijk antwoord krijgen op die vraag! In de trailer voor de nieuwe aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians‘ lijkt het namelijk wel of de it-girl het nieuws aankondigt. Could it be?!

De hele wereld wacht al maanden vol ongeduld op een bevestiging van Kylie Jenner dat ze wel degelijk zwanger is. En die onthulling laat niet lang meer op zich wachten. Er werd namelijk zopas een nieuwe promovideo gelanceerd voor de dubbele aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians‘ dit weekend. Daarin wordt geteased dat de Kardashian/Jenner-clan groot nieuws heeft!

Facetimen

In de trailer zien we de hele familie Kylie Facetimen op een tuinfeest. In die video heeft de jongste zus een glimlach tot over haar oren. Dit moet het moment zijn dat ze eindelijk vertelt dat ze zwanger is. Of daar hopen we toch op! Bekijk het fragment zelf hieronder.

Hopelijk weten we binnenkort of de jongste Jenner écht een kindje verwacht en of ze nog gelukkig samen is met boyfriend Travis Scott

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.