Home Celebs Celeb News VIDEO: het optreden van Little Mix op de Brit Awards was FANTASTISCH

VIDEO: het optreden van Little Mix op de Brit Awards was FANTASTISCH

Little Mix
Foto: Belga
De Brit Awards: voor ons niet zo heel bijzonder, maar voor de Britten één van de belangrijkste evenementen van het jaar. De hoofdrol was dit jaar weggelegd voor girl group Little Mix: ze openden de show met ‘Shout Out To My Ex’, wonnen een award (in een categorie waarin Zayn ook genomineerd was!) en zagen er gewoon geweldig uit.

Voor veel artiesten waren de Brit Awards een onvergetelijke avond, maar voor Little Mix nog veel meer. Na een spetterend optreden sleepten ze – tot hun verbazing – hun allereerste award binnen en bedankten daarvoor zelfs hun exen. But first: het spectaculaire optreden. Speciaal voor de act hadden Jade, Perrie, Jesy en Leigh Anne zich een platinumblonde coupe aangemeten. #hairgoals

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 Award

Little Mix was over het dolle heen toen ze hoorden dat ze een award voor ‘Best British Single’ hadden gewonnen met hun liedje ‘Shout Out To My Ex‘. Wanneer de meiden eindelijk de weg naar het podium gevonden hadden, bedankte Jade iedereen: ‘Heel, heel erg bedankt.’ zegt ze. ‘We wisten niet dat we het zouden krijgen, we waren gewoon aan het babbelen.’ Op het einde van de speech geeft ze nog een shout-out aan hun ex-vriendjes – waaronder Zayn Malik, of course –  omdat ze dankzij hen het lied konden maken en nu dus ook een prijs hebben gewonnen. You go, girls!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Awkward momentje voor Jade

Wat Little Mix ook draagt, ze zien er altijd beeldschoon uit. Maar ook zij maken gênante fouten. Jade verscheen op de rode liper in een lang, satijnen kleed en kwam er iets te laat achter dat de jurk meer liet zien dan de bedoeling was. Het kleedje had namelijk een heel hoge spleet tot op haar heupen en die waaide open door de wind. Oops! 

Foto: Belga Image

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.