Home Celebs Celeb News LOVE ALERT: Perrie Edwards zou een nieuwe boyfriend hebben

LOVE ALERT: Perrie Edwards zou een nieuwe boyfriend hebben

Perrie Edwards
Foto: Instagram @perrieedwards
Het ziet ernaar uit dat Perrie Edwards opnieuw de liefde heeft gevonden na haar pijnlijke breuk met Zayn Malik. De Little Mix-zangeres zou namelijk daten met de Britse voetbalspeler Alex OxladeChamberlain.

Little Mix-zangeres Perrie Edwards zou volgens geruchten samen zijn met Arsenal-speler Alex Oxlade-Chamberlain. Het werd al een tijdje gezegd, maar de Britse zangeres maakte haar fans net helemaal gek, want ze ‘bevestigde’ heel subtiel haar relatie door de voetballer te volgen op Instagram.

Perrie Edwards
Foto: Instagram

Social media strangers?

Perrie zou haar (mogelijks) nieuwe vriendje dit keer wel wat meer voor zichzelf willen houden. Vroeger waren haar relaties altijd meteen out in the open, maar na wat er gebeurd is met Zayn wil Perrie niet meer dat haar liefdesleven publiek is. Volgens een bron willen Perrie en Alex allebei hun romance wat stilhouden en volgden ze elkaar daarom niet op social media. Maar nu dus wel! Geen wonder dat fans uit hun dak gaan.

Nog een bewijs van de bloeiende romance, is dat de voetballer er in december bij was toen Little Mix optrad tijdens de finale van de BritseX-Factor’. Volgens bronnen kon hij zijn ogen niet van haar afhouden en had hij heel de tijd een glimlach op zijn gezicht. Awww, cute!

⚫️⚫️

A post shared by Alex Oxlade-Chamberlain (@alexoxchamberlain) on

Luke & Zayn

De ‘Shout out to My Ex‘-zangeres begon in augustus een relatie met de Britse acteur Luke Pasqualino – je kent ‘m misschien van de serie ‘Skins’ – maar die eindigde alweer in oktober. Too bad, want ze zagen er wel cute uit samen.

Foto: Twitter

Daarvoor was Perrie twee jaar verloofd met ex-One Directioner Zayn Malik, maar hij brak hun relatie af via sms. Sindsdien was er heel wat bad blood tussen het duo. Little Mix schreef namelijk het pijnlijk nummer ‘Shout out to My Ex’, dat gericht was naar Zayn. Derde keer (een bekend vriendje), goede keer? We hopen het voor Pez!

Foto: Reporters

Lees ook:  

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.