Home Celebs Celeb News OMG: Sarah Hyland speelt Seelie Queen in ‘Shadowhunters’

OMG: Sarah Hyland speelt Seelie Queen in ‘Shadowhunters’

Sarah Hyland
Foto: Freeform

Shadowhunter‘-fans, opgelet! De vriendin van hottie Dominic Sherwood – aka Jace – speelt namelijk een rol in de Freeform-serie. ‘Modern Family‘-actrice Sarah Hyland is vanavond te zien als Seelie Queen. We zijn benieuwd of ze haar rol van koningin ook vlak naast boyfriend Dom zal spelen.

Seelie Queen

Aan degenen die nog geen fan zijn, maar wel kijken naar series zoals ‘Riverdale‘, ‘The Originals‘ en ‘Teen Wolf‘: maak je klaar voor een nieuwe verslaving. Het tweede seizoen van ‘Shadowhunters‘ loopt momenteel op Freeform, dus inhalen is nog mogelijk. En hoe meer de serie vordert, hoe beter die wordt – zeker nu we weten dat ‘Vampire Academy‘-actrice Sarah Hyland de rol van Seelie Queen speelt. De actrice excuseerde zich bij haar fans dat ze hen deed geloven dat ze geen koningin zou spelen. Dat deed ze door een foto van haar look op Instagram te posten. En ze ziet er werkelijk magisch uit in haar Seelie Queen-kostuum…

Sneak peek

‘Freeform’ gaf ons al een sneak peek van de aflevering waarin Sarah te zien is naast vampier Simon, en ze speelt die rol met een prachtig accent!

We hopen dat we in de toekomst meer van Sarah Hyland in ‘Shadowhunters’ te zien zullen krijgen, want ze is écht perfect voor de rol.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.