Home Celebs Celeb News OMG: zal deze actrice de hoofdrol spelen in de ‘Riverdale’-spin-off?

OMG: zal deze actrice de hoofdrol spelen in de ‘Riverdale’-spin-off?

Er werd eerst gehoopt op Selena Gomez.

Riverdale

Als het om ‘Riverdale‘ gaat, kunnen we niet genoeg krijgen van al het nieuws. En hetzelfde geldt voor de spin-off. Nu weten we misschien zelfs al wie de hoofdrol zal spelen in ‘The Chilling Adventures of Sabrina‘, en zij lijkt ons de perfecte kandidate!

Ondertussen gaat ‘Riverdale‘ back to basics en zal de serie weer wat meer focussen op liefde en vriendschap. Maar er is ook leuk nieuws over de spin-off. We hebben namelijk eindelijk een idee wie de hoofdrol zal spelen in The Chilling Adventures of Sabrina.

Selena, Sabrina of Dove?

Er wordt al maanden gespeculeerd over wie de blonde tienerheks zal spelen in de nieuwe ‘Archie Comics‘-serie. Er werd nog niets bevestigd, maar de vermoedens worden groter. Heel wat fans hoopten op Selena Gomez of Sabrina Carpenter als hoofdrolspeelster. Toch is er nog een andere kandidate die volgens velen perfect zou zijn voor de rol: Dove Cameron.

Fangirl

Je kent de actrice misschien wel van ‘Descendants‘ of ‘Liv and Maddie‘. De blondine is zelf ook een enorme fan van ‘Riverdale’ en zou niets liever willen dan de rol van Sabrina op zich nemen. Dat liet ze zelf blijken op sociale media.

☎️

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Toch is het haar recentste tweet die de geruchten weer aanwakkerde: ‘Ik heb net een aflevering gefilmd van een televisieserie waar ik enorm fan van ben… en jullie weten het allemaal niet. En dit is niet mijn derde aankondiging. Ik kan niet wachten tot jullie het zien.’

We zijn dus nog steeds niet zeker dat het om ‘Sabrina the Teenage Witch’ gaat, maar de post maakt onze vermoedens wel sterker!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.