Home Celebs Celeb News OMGGGG: Harry Styles komt naar België!

OMGGGG: Harry Styles komt naar België!

Harry Styles
Foto: Photo News

Topnieuwtje: Harry Styles zal volgend jaar halt houden in Antwerpen met zijn eerste tournee als soloartiest! De 1D’er deelde net nieuwe tourdata op Instagram en we zijn bij de gelukkigen!

Dus toch!

Eind april deelde Harry Styles een eerste foto met datums en plaatsen waarop hij zou spelen, en toen leek het erop dat hij ons landje zou overslaan. Nederland, Duitsland, Frankrijk: de zanger zou bij al onze buren gaan zingen, behalve bij ons. Maar we wisten wel dat hete Harry z’n Belgische fans veel te graag ziet om ons zoiets aan te doen, want in z’n nieuwe (veel langere) lijst komen we wél voor. Op 16 maart 2018 staat Harry Styles voor het eerst helemaal alleen in ons land op het podium.

/ / MORE.TOUR / /

A post shared by @harrystyles on

Tickets voor de show in het Antwerpse Sportpaleis zijn nog niet te koop, máár je kan je wel al registreren voor de presale. Dat doe je hier voor zondag 11 juni om 22u. De ticketverkoop zelf start op vrijdag 16 juni (volgende vrijdag dus) om 9u. Je zal geluk moeten hebben, want we vermoeden dat de show – net zoals het eerste aangekondigde deel van Harry’s tour – héél snel uitverkocht zal zijn. Good luck!

Meer over de jongens van One Direction:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.