Home Celebs Celeb News OOH: Beyoncé speelt mee in de ‘The Lion King’-remake

OOH: Beyoncé speelt mee in de ‘The Lion King’-remake

Nee, je bent niet aan het dromen.

Beyoncé
Foto: Instagram @beyonce

Girls, are you ready for itDisney maakte zonet de cast bekend van de remake van ‘The Lion King‘, en zoals gehoopt doet Beyoncé mee. Hakuna Matata!

Wij sprongen een gat in de lucht toen we te horen kregen dat ‘The Jungle Book‘-producer Jon Favreau een remake zou maken van ‘The Lion King‘. De releasedatum, 19 juli 2019, was al bekend, maar nu weten we ook wie er in de live-actionfilm zal meespelen.

Na veel speculaties bevestigde Disney ein-de-lijk wie er allemaal te zien zullen zijn in de remake van de filmklassieker uit 1994. En het zijn niet van de minsten.

Donald Glover als Simba, Chiwetel Ejiofor als Scar

Eerder werd al bekendgemaakt dat Donald Glover (bekend van de tv-serie ‘Atlanta’) de rol van Simba zou vertolken en Chiwetel Ejiofor (’12 Years a Slave’, ‘American Gangster’) die van ScarAlfre Woodard (‘Desperate Housewives’) zullen we binnenkort kennen als Sarabi en – yep, dromen komen écht uit – niemand minder dan Beyoncé zal gestalte geven aan leeuwin Nala.

De 36-jarige popster bevestigde het heuglijke nieuws door enkele uren geleden onderstaande afbeelding op haar socialemediakanalen te delen.

#TheLionKing 2019.

Posted by Beyoncé on Wednesday, November 1, 2017

Of de mama van Blue IvyRumi en Sir Carter ook de soundtrack van de remake zal verzorgen zoals eerdere berichten beweerden, is voorlopig niet bekend. Let’s hope so!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.