Home Celebs Celeb News OOH: dit is de naam én betekenis van Ariana Grandes nieuw album

OOH: dit is de naam én betekenis van Ariana Grandes nieuw album

We weten ook wanneer we haar nieuwe muziek ongeveer mogen verwachten.

Ariana Grande
Foto: YouTube

Ariana Grande is helemaal terug! Met haar nummer ‘No Tears Left to Cry‘ gaf ze al een voorsmaakje van hoe haar nieuw album klinkt en welke thema’s daarop aan bod komen. Tijdens ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon‘ verklapte de zangeres heel wat zaken, onder andere hoe het album heet en waar de naam vandaan komt.

Ariana Grande was onlangs te gast in de talkshow van Jimmy Fallon, en natuurlijk zag ze er weer superschattig uit. In haar roze jurkje leek ze wel een bubblegum. Tijdens de show verklapte de zangeres heel wat zaken over haar nieuwe muziek, die deze zomer gelanceerd wordt. Een exacte datum is nog niet bekend, maar die komt er binnenkort aan.

‘Sweetener’

Sweetener‘ is de naam van Ariana’s nieuwe album. De betekenis die erachter schuilt, is erg mooi. ‘Het gaat om het brengen van licht naar een situatie of naar iemands leven, of om iemand anders die licht tot jouw leven brengt. Iemand die de situatie zoeter maakt’, aldus de zangeres. Benieuwd wat ze nog allemaal te vertellen had? Je ziet het in onderstaande video!

Optreden

Tijdens de show zong ze ook voor het eerst ‘No Tears Left to Cry‘ op televisie. Natuurlijk klonk het optreden supergoed en zag de zangeres er fantastisch uit!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.