Home Celebs Celeb News Ooh! Lea Michele post emotionele throwback foto van ‘Glee’ cast op Instagram

Ooh! Lea Michele post emotionele throwback foto van ‘Glee’ cast op Instagram

Lea Michele
Foto: Photo News
Ter ere van #ThrowbackThursday postte Lea Michele gisterenavond een super emotionele foto uit 2009 van de cast van Glee op Instagram. Haar volgers reageerden erg ontroerd.

Flashback naar 2009

Het is ondertussen zeven (!) jaar geleden sinds Glee voor het eerst op de buis kwam en om dat te vieren postte Lea Michele gisteren onderstaande foto op Instagram. Op het beeld zien we de volledige originele cast samen poseren tijdens een trip naar New York, enkele dagen voor de tv-première. Ook Cory Monteith, Lea’s vriendje dat ondertussen overleed, staat mee op de foto.

Waar we nu ook zijn, ik zal altijd blijven terugdenken aan deze avond.

“We waren allemaal zo excited. We gingen de tafel rond en iedereen moest zeggen wat hij leuk vond aan de ander”, schreef de 29-jarige actrice bij de foto. “Waar we nu ook zijn, ik zal altijd blijven terugdenken aan deze avond.” Aaawww …

De die-hard Glee fans reageerden erg emotioneel op de post, met commentaren als “Ik mis Glee ZO hard. #GleeForLife” en “Oh nee, nu moet ik huilen. Zo triest!”.

Vorig jaar kwam de populaire musicalserie in alle schoonheid tot een einde. Ondertussen speelt Lea in alweer een nieuwe succesreeks, Scream Queens. De première van het tweede seizoen vond enkele dagen geleden plaats.

Here we are!! @screamqueensfox @kekepalmer @praisethelourd @emmaroberts @curtisleejamie 💋🔪

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Nog meer nieuws over Lea:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.