Home Celebs Celeb News OOH: Shawn Mendes’ nieuwe muziek is persoonlijker dan ooit

OOH: Shawn Mendes’ nieuwe muziek is persoonlijker dan ooit

Het nummer heeft nu al meer dan 1 miljoen views op YouTube

shawn mendes
Foto: Instagram @shawnmendes

Shawn Mendes bracht vandaag zijn nieuw nummer ‘In My Blood’ uit en wij zijn er helemaal verliefd op. Het liedje is superpersoonlijk en eigenlijk best wel emotioneel. Een aantal mysterieuze posts doen ons ook vermoeden dat we morgen een tweede hit mogen verwachten.

Het nummer kreeg al heel wat positieve reacties en in amper één dag tijd bereikte het een miljoen views. Wanneer Shawn Mendes het volledige album dropt, weten we nog niet. We hebben alvast heel goeie hoop, want ‘In My Blood’ klinkt werkelijk fantastisch en héél emotioneel. Mocht je iemand zoeken die je komt troosten, Shawn, wij zijn er voor je!

Emotioneel op Instagram

Shawn teasede het nummer deze week op Instagram, maar voordat hij zijn nieuwe song releasede, deelde hij een heel emotioneel en dankbaar bericht: ‘Ik wilde deze post schrijven voordat mijn nieuwe nummer vanavond uitkomt om te zeggen dat ik het heel spannend vind dat jullie het nu eindelijk gaan horen. Ik weet dat ik tijdens het maken van dit album niet veel van me heb laten horen en ik wil jullie met heel mijn hart bedanken voor alle steun die ik van jullie kreeg. Dit is het persoonlijkste nummer dat ik ooit schreef, ik hoop dat jullie het mooi vinden, net als de nieuwe nummers die nog gaan komen. Ik hou van jullie en apprecieer jullie allemaal enorm! Dank je wel xx’ Oh cute!

Thank you xx #InMyBlood

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Mysterie

En dat is niet het enige wat Shawn met zijn volgers deelde. Een paar dagen geleden zette hij de volgende posts op Instagram.

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Hierdoor zijn heel wat fans ervan overtuigd dat Shawn niet een, maar twéé nummers de wereld in zal sturen. De eerste foto is namelijk de kleur die hij gebruikt heeft voor de lyricsvideo van ‘In my blood’, maar nog niemand weet waarvoor het roze staat. Wil die 23 maart zeggen dat we morgen nog een liedje kunnen verwachten? Fingers crossed!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.