Home Celebs Celeb News OOOH: dit ‘Glee’/’The Vampire Diaries’-koppel is een feit

OOOH: dit ‘Glee’/’The Vampire Diaries’-koppel is een feit

The Vampire Diaries
Foto: Reporters
We love it wanneer on-screen romances ook naast het scherm openbloeien! Melissa Benoist van ‘Glee’ en Chris Wood van ‘The Vampire Diaries’, die nu samen in The CW-serie ‘Supergirl’ spelen, zouden een koppeltje zijn.

Glee + TVD

Melissa en Chris, respectievelijk Marley in ‘Glee’ en Kai in ‘The Vampire Diaries’, werden meerdere keren samen gefotografeerd, onder andere wanneer ze samen het hondje van Chris uitlieten. Oké, vrienden kunnen dat ook doen, maar het is toch pretty romantic, niet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En er is meer, want de twee gingen zelfs samen op reis naar Mexico. Daar konden ze op het strand niet van elkaar afblijven én ze werden kussend gespot!

Foto: Reporters

Veel meer bewijs hebben we niet nodig, toch? Chris en Melissa spelen op dit moment samen in ‘Supergirl’, waarin zij allebei superhelden zijn die gevoelens krijgen voor elkaar. Het zou niet de eerste keer zijn dat de vonken tussen twee acteurs écht overslaan op een set, right?

Such a crazy feeling. I mean really. Kara on the water tower at @warnerbrostv w/Flash, Arrow and Gotham @dccomics

A post shared by Melissa Benoist (@melissabenoist) on

Supergirl settles Catan. Mehcad is clearly losing. Hair/makeup by @thatkevinsmith

A post shared by Chris Wood (@christophrwood) on

De ‘Supergirl’-acteurs waren alleszins alletwee vrije vogels. Melissa zit op dit moment middenin de scheiding van haar ex Blake Jenner, die ze leerde kennen op de set van ‘Glee’. Chris zou sinds januari weer single zijn. Toen gingen hij en Hanna Mangan Lawrence, een minder bekende actrice, uit elkaar.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.