Home Celebs Celeb News 9 dingen die je nog niet wist over ‘Outer Banks’-acteur Rudy Pankow

9 dingen die je nog niet wist over ‘Outer Banks’-acteur Rudy Pankow

Wist je dat hij werd geaccepteerd op een koksschool, maar ervoor koos om acteur te worden?

Rudy Pankow
© Jackson Davis via Netflix

Als je net zoals ons een gigantische fan bent van de nieuwe Netflixserie ‘Outer Banks’ zwijmel je zeker en vast ook weg bij nog maar het horen van John B, JJ, Kiara, Sarah Cameron en Pope. De acteurs én actrices die de rollen van deze personages vertolken, waren tot nu toe nog niet heel bekend in ons land. Maar daar heeft deze serie zonder twijfel verandering in gebracht. Daarom is het tijd om de gezichten achter de personages voor te stellen. Deze week: Rudy Pankow aka JJ.

1. Rudy Pankow is 21 jaar oud

In tegenstelling tot zijn ‘Outer Banks’-collega Chase Stokes is Rudy geen tien jaar ouder dan zijn personage JJ. Hij is in real life 21 jaar.

2. Hij groeide op in Ketchikan in Alaska

Op zijn 18de zou hij naar Los Angeles verhuisd zijn om voor zijn acteercarrière te gaan. Rudy vertelde aan Wonderland Magazine dat zijn thuisstad niet zo verschilt van de plek in ‘Outer Banks’. ‘De twee plekken zijn redelijk gelijkaardig. Het zijn allebei vissers- en toerismedorpjes. Het grootste verschil is de temperatuur’, aldus de acteur.

3. Rudy werd geaccepteerd op een koksschool

Aan Wonderland Magazine vertelde hij ook dat hij na zijn middelbare school aan een koksschool mocht beginnen, maar dat hij dat niet wilde. ‘Ik had de kans om een tijdje bij vrienden van de familie in LA te verblijven en te zien of het de plek was voor mij en na mijn eerste acteerles wist ik dat het de weg was die ik moest nemen.’

4. Rudy deed oorspronkelijk auditie voor de rol van John B

Rudy Pankow had bijna de rol van JJ niet vertolkt. Hij deed namelijk auditie voor Chase Stokes’ personage John B, maar de makers waren niet zeker en lieten hem nog eens auditie doen voor de rol van John B, JJ en Rafe. Daarna waren ze nog niet overtuigd en lieten ze hem JJ nog eens doen. Rudy’s voorkeur ging oorspronkelijk uit naar JJ en hij vermoedt dat dat de reden is waarom de makers twijfelden. ‘Jonas vroeg “John B of JJ” en ik zei JJ omdat ik echt van het personage hield. Ik kan hem niet helemaal vergelijken met mijzelf, maar ik zag overeenkomsten’, aldus Rudy aan US Weekly.

5. Hij had een hele kleine rol in een andere Netflixserie

In de vijfde aflevering van het eerste seizoen van ‘The Politician’ zien we Rudy Pankow vanaf minuut 10:49 even verschijnen in het publiek.

6. Hij en Chase vormen een mooi muzikaal duo

We vertelden al dat Chase Stokes gitaar kan spelen. Nu blijkt uit een video op zijn Instagram dat Rudy onder andere het zangtalent is van hun tweeën.

7. Hij kan blijkbaar goochelen

Dat blijkt uit een video die hij op zijn Instagramaccount deelde. Op een of andere manier laat hij zijn ring van zijn ene hand naar zijn andere vinger gaan. Huh?!

8. Hij is te zien in een muziekvideo van Muse

De ‘Outer Banks’-acteur speelt de hoofdrol in ‘Thought Contagion’ van Muse.

9. Binnenkort speelt hij de hoofdrol in een film

In ‘Space Waves’ neemt hij de rol van Joey Kite op zich. Hij vertelde het volgende over die rol: ‘Joey is gelijkaardig aan JJ, want hij heeft zijn eigen manier van omgaan met dingen. Hij neemt een volwassen beslissing, gaat naar de universiteit en start een nieuw leven waarbij hij zijn vriendengroep niet volgt.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.