Home Celebs Celeb News SAY WHAT: Pete Davidson en Cazzie David waren ‘on a break’ toen...

SAY WHAT: Pete Davidson en Cazzie David waren ‘on a break’ toen hij met Ariana Grande begon te daten

Proper is anders!

ariana grande
Foto's: PHOTO NEWS

Dat de relatie tussen Ariana Grande en Pete Davidson (beiden 24) wel héél snel gaat, hoeven we je niet te vertellen. Het koppel was nog maar enkele weken aan het daten toen de acteur en comedian de ‘No Tears Left To Cry’-zangeres al ten huwelijk vroeg. Wat velen niet weten, is dat Davidson niet eens officieel uit elkaar was met zijn ex Cazzie David (ook 24) toen hij een relatie met Grande begon. Proper is anders!

Yep, dat lees je goed: Davidson en David (beiden 24) waren meer dan twee jaar samen toen ze in de lente van dit jaar beslisten om even een pauze te nemen. Het was tijdens die pauze dat de acteur en comedian begin mei begon te daten met Grande (ook 24).

Ariana’s vriend – en intussen verloofde – was dus niet officieel uit elkaar met zijn ex Cazzie toen hij een relatie met de ‘No Tears Left To Cry’-zangeres begon, een move die ons toch niet erg proper lijkt…

Verlovingsring ter waarde van € 86.000

Dat de relatie tussen Pete en Cazzie nu wél voorgoed voorbij is, bewijst de gigantische verlovingsring die aan Ari’s vinger prijkt. Het peervormige niemendalletje waarmee Davidson zijn kersverse vriendin onlangs ten huwelijk vroeg, zou naar verluidt $ 100.000 – oftewel € 86.000 – waard zijn.

u know what you’d dream it be like ? it’s better than that

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Cazzie is allang over de breuk heen’

Actrice, scenariste én producer Cazzie laat zich de hetze rond haar ex en zijn verloofde gelukkig niet aan het hart komen. Volgens menig tabloid zou de dochter van comedian Larry David intussen alweer ‘over de breuk heen zijn’ en zich niet bezighouden met ‘alle drama rond Pete en Ariana’.

Haar roadtrip doorheen Zuid-Afrika met haar jongere zusje Romy was dan ook geen vlucht. ‘Die reis was allang geboekt’, aldus een bron dicht bij Cazzie.

Meer nog: het bijschrift bij onderstaande foto zou geen steek zijn geweest naar haar ex. ‘Het was gewoon een oprechte vraag na haar internetloze vakantie.’

Been in Africa, what’d I miss ??

A post shared by CAZZIE (@cazziedavid) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.