Home Celebs Celeb Style & Beauty ZIEN: Pete Davidson laat exacte kopie zetten van een van Ariana Grandes...

ZIEN: Pete Davidson laat exacte kopie zetten van een van Ariana Grandes tattoos

Dit zorgt ervoor dat het koppel nu in totaal vier matching tattoos heeft. Of toch voor zover wij weten.

Pete Davidson
Photo News

Pete Davidson liet al verschillende tattoos zetten die te maken hebben met Ariana Grande. Het koppel zette ook al drie – toch voor zover wij weten – matching tattoos. Nu heeft de comedian alweer een nieuwe en dit keer is het een exacte kopie van een tattoo die de zangeres al sinds 2014 heeft.

In Ariana Grandes nek staat al een hele tijd ‘mille tendresse‘ te lezen. Het zinnetje betekent ‘duizend tederheden’ en komt uit Ari’s favoriete film ‘Breakfast at Tiffany’s‘. Nu heeft verloofde Pete Davidson exact dezelfde tattoo laten zetten op exact dezelfde plaats. Alleen is die van hem ietsje kleiner. Héél cute!

1 / 2
Mille tendresse
Mille tendresse
Mille tendresse
Mille tendresse
Mille tendresse
Mille tendresse

Vier matching tattoos?

Dit zorgt ervoor dat het koppel nu in totaal vier matching tattoos heeft. Of toch voor zover wij weten. Zo hebben ze allebei een wolkje op hun linkermiddelvinger, ‘H2GKMO‘ op hun hand, ‘REBORN‘ op hun hand en nu het zinnetje ‘mille tendresse’.

Vorige week liet de comedian ook een tattoo zetten van hun recent geadopteerd big, genaamd Piggy Smallz. We zijn benieuwd welke kunstwerken de beide artiesten, al dan niet samen, nog op hun lichamen zullen zetten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.