Home Celebs Celeb News Pete Davidson geeft grappend toe dat zijn Ariana Grande-tattoos niet zijn beste...

Pete Davidson geeft grappend toe dat zijn Ariana Grande-tattoos niet zijn beste idee waren

De ex-verloofde maakte grappen over zijn relatie met Ari tijdens zijn komedieshow in Los Angeles.

Pete Davidson
Isopix

Ariana Grande en Pete Davidson gingen onlangs uit elkaar, maar geen van beiden reageerde persoonlijk op die breuk. Tot nu! Tijdens zijn comedyshow maakte Pete namelijk grappen over zijn break-up met Ari. Wil dat zeggen dat hij over haar is? Of is dit zijn manier om ermee om te gaan?

Pete Davidson gaf zopas een show in Los Angeles, en daar verbrak hij zijn stilte omtrent de breuk met Ariana Grande. Maar de komiek zou zichzelf niet zijn als hij dat niet al grappend deed. Volgens E!News vertelde hij onder andere aan het publiek dat hij op zoek is naar een plaats om te wonen. Voor de breuk woonde hij namelijk in het appartement dat de zangeres voor hun tweeën gekocht had. ‘Zoals jullie wel kunnen merken, wil ik hier niet zijn. Er is veel aan de hand.’ Dat kan je wel zeggen! Pete ging verder als volgt: ‘Heeft er iemand een vrije kamer? Is er iemand op zoek naar een kamergenoot?’

Tattoos bedekken

Ook over zijn tattoos van Ariana Grande had hij iets te zeggen. Meer nog, hij bevestigde dat hij zijn tattoos aan het bedekken was. ‘Ik ben een heleboel tattoos aan het maskeren. Dat is leuk.’ En inderdaad, een oplettende paparazzo spotte Pete met de tattoo achter zijn oor  bedekt met een hartje en daarnaast de letter A.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dom

De comedian gaf ook grappend toe dat de tattoos misschien niet zijn beste idee waren. ‘Dus, jullie weten uiteraard dat we uit elkaar zijn of wat dan ook, maar toen Ariana en ik ons verloofden, namen we samen tattoos. En in een magazine stond toen “Is Pete Davidson dom?” en 93 % zei van wel. Dus een vriend van mij zei “Luister niet naar die bagger, man. Het zijn letterlijk allemaal haters.” En ik had zoiets van, ja, f*ck dat. Ik ben niet dom. En onlangs waren we in mijn keuken en toen zei hij “Yo, gast. Blijkt dat je toch dom was.”‘

Zou Pete hiermee willen bewijzen dat hij over Ariana is? Is dit zijn manier om zijn verdriet te verwerken? Of maakt hij er net grappen over, omdat hij weet dat het toch allemaal goed komt? Hopelijk weten we het snel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.