Home Celebs Celeb News Pete Davidson is al kussend gespot met 45-jarige actrice

Pete Davidson is al kussend gespot met 45-jarige actrice

Of de romance dit keer wel zal blijven duren, moet nog blijken...

Pete Davidson
© Photo News

Move over, Ariana Grande! Pete Davidson is opnieuw aan het daten. En dit keer met een twintig jaar oudere vrouw. Of de romance dit keer wel zal blijven duren, moet nog blijken…

In oktober zetten Ariana Grande en Pete Davidson na vijf maanden een punt achter hun relatie en verbroken zo meteen ook hun verloving. De ‘Imagine’-zangeres heeft mannen uit haar leven gebannen en focust zich voorlopig op haar muziek. De komediant heeft daarentegen wel al opnieuw de liefde gevonden. Namelijk bij de 45-jarige ‘The Widow’-actrice Kate Beckinsale.

De geruchten dat Pete Davidson en Kate Beckinsale aan het daten zouden zijn, zijn al sinds begin januari aan de gang. Het duo verliet toen samen een Golden Globes-feestje. Daarna werden ze nog verschillende keren samen gespot.

Kussen

Nu hebben Kate en Pete hebben hun romance zelf bevestigd door openlijk met elkaar te kussen tijdens een hockeywedstrijd. Zoals je ziet in de foto was hun vriend Antoni Porowski het vijfde wiel die avond. Oeps!

Toch moeten we binnenkort geen tweede huwelijksaanzoek verwachten. Kate is namelijk heel tevreden met waar ze momenteel staat in haar leven. In november zei ze in een interview met het Britse magazine Tatler het volgende: ‘Wanneer je pas gescheiden bent, wil iedereen zien waar je zal belanden. Maar ik land misschien nergens voor een tijdje.’ Maar ze voelt zich momenteel wel goed bij Pete. ‘Kate heeft tijd met hem gespendeerd en vindt hem heel grappig en charmant’, vertelt een bron aan E! News.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.