Home Celebs Celeb News Pete Davidson vertelt tijdens ‘The Tonight Show’ hoe het is om met...

Pete Davidson vertelt tijdens ‘The Tonight Show’ hoe het is om met Ariana Grande verloofd te zijn

En het schattige koppel heeft nog maar eens een matching tattoo laten zetten!

Pete Davidson
Photo News

Er zijn dan wel heel wat twijfels en vragen rond de relatie én verloving van Ariana Grande en Pete Davidson, het ziet ernaar uit dat het dikke liefde is tussen het koppel. Pete was te gast bij Jimmy Fallon en vertelde hoe het voelt om met de ‘The Light is Coming’-zangeres verloofd te zijn.

Pete Davidson bevestigde tijdens ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon‘ dat hij wel degelijk verloofd is met Ariana Grande. ‘Je weet toch dat je je niet moest verloven met Ariana Grande om in onze show te komen, hè?’ vraagt Jimmy aan Pete, waarop hij antwoordt: ‘Maar ik heb het wel gedaan.’ Het is dus officieel bevestigd: het koppel is verloofd!

Lucky motherf*cker

Daarnaast vertelt Pete ook dat hij het gevoel heeft dat hij een wedstrijd heeft gewonnen door zich met haar te verloven. ‘Het is f*cking lit. Het is zo grappig om over straat te lopen, want mannen passeren mij en doen zo *knik*. Er is een kerel naar mij toegekomen die zei: “Yo, man, je hebt mij hoop gegeven.” Ik wist niet dat ik zo lelijk was. Ik ben een lucky motherf*cker.’ Natuurlijk is hij zijn grappige, droge zelf. Het hele filmpje is hilarisch. We snappen wat Ariana Grande in hem ziet!

Gelukkig en verliefd

Ook op Instagram laat het koppel duidelijk blijken hoe gelukkig en verliefd ze zijn. Ze reageren constant op elkaars foto’s. Zo cute!

H2GKMO

En dat is niet alles. Het koppel heeft zelfs opnieuw een matching tattoo gezet. De letters H2GKMO staan nu op hun beide handen.

De letters staan voor ‘Honest to God, knock me out’, een zinnetje dat Ariana héééél vaak uitspreekt. Ze gebruikte het onlangs nog in een antwoord op Petes reactie.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.