Home Celebs Celeb News UH-OH: Pete Davidson verwijdert al zijn foto’s van Instagram

UH-OH: Pete Davidson verwijdert al zijn foto’s van Instagram

En de verloofde van Ariana Grande legt meteen uit waarom.

Pete Davidson

Tot voor kort schitterde Ariana Grande nog op Pete Davidsons Instagram, maar dat is nu verleden tijd. De comedian, die verloofd is met Ariana Grande, heeft namelijk al zijn foto’s verwijderd. Op zijn story vertelt hij ook meteen waarom.

Pete Davidsons Instagramaccount bestaat nog, maar er is geen enkele foto meer op te zien. Hij heeft echt álles, ook zijn schattige foto’s van Ariana Grande, verwijderd. Dat deed hij nadat hij heel wat haat over zich heen had gekregen afgelopen weekend. Hij reageerde namelijk op een foto van Ari en haar opa met ‘omg what a cutie’ en werd daarom ongevoelig en ongepast genoemd. Dat was duidelijk de druppel voor de comedian.

Negatieve energie

Ariana’s verloofde trok naar Instagram Stories om zijn reden uit te leggen. ‘Nee er is niets mis, nee er is niets gebeurd. Nee er is niets cryptisch aan. Ik wil gewoon niet meer op Instagram zijn. Of op geen enkel socialemediaplatform. Het internet is een kwaadaardige plek en het geeft me geen goed gevoel. Waarom zou ik mijn tijd spenderen aan negatieve energie als mijn echte leven zo zalig is. Het feit dat ik dit moet zeggen, bewijst mijn punt. Ik hou van jullie allemaal en ik ben zeker dat ik ooit wel terug zal zijn.’

Hopelijk volgt Ariana Grande zijn voorbeeld niet! Al heeft de zangeres op Twitter wel toegegeven dat ze wat afstand zal nemen van sociale media.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.