Home Celebs Celeb News IT’S OFFICIAL: PewDiePie uploadt na 10 jaar zijn allerlaatste video op YouTube

IT’S OFFICIAL: PewDiePie uploadt na 10 jaar zijn allerlaatste video op YouTube

Om (voorlopig) afscheid te nemen van zijn abonnees heeft PewDiePie een LWIAY, Last Week I Asked You, gemaakt.

PewDiePie
© Getty

PewDiePie kondigde half december aan dat hij in 2020 een break zou nemen van YouTube. Nu is het zover. De Zweedse YouTuber uploadde zopas zijn voorlopig laatste video en het is een LWIAY geworden!

Felix Kjellberg, beter bekend als PewDiePie, begint 2020 met wat tijd voor zichzelf. In plaats van goede voornemens te maken om nog succesvoller te worden op YouTube, neemt de Zweedse videomaker na 10 jaar eindelijk eens een pauze. Maar hij komt terug! Daar verzekert hij zijn fans van.

Om (voorlopig) afscheid te nemen van zijn abonnees heeft PewDiePie ervoor gekozen om een LWIAY, Last Week I Asked You, te uploaden. Daarin deelt hij memes en grappige foto’s die iets met hem of zijn kanaal te maken hebben en door zijn abonnees gemaakt werden.

‘Ik stop niet’

Felix introduceert zijn laatste video als volgt: ‘Jongens, we hebben het gedaan. Na 10 jaar neem ik eindelijk een pauze. Dit is de laatste video. Nee ik stop niet, media, hoe graag jullie dat ook zouden willen. Maar dit is mijn laatste video. Ik kan het niet geloven, dit is zo gek. Ik geniet van elk moment. De waarheid is dat ik geen pauze wil nemen, ik hou van video’s maken, maar ik voel dat ik dit moet doen. Dus een laatste LWIAY.’

Daarna rate hij de memes en foto’s die zijn ingestuurd. Omdat het zijn laatste video is, is hij heel vrijgevig met zijn big PP’s. Op het einde van de video sluit hij nog af als volgt: ‘Ik wil het glas heffen op mijn negenjarigen. Bedankt dat jullie de afgelopen jaren naar mijn video’s hebben gekeken. Ik weet dat ik er iets groter van maak dan het is, maar het is gek voor mij. Het is een groot ding. Dus ik wil jullie bedanken voor het kijken naar mijn video’s. Het maakt me gelukkig, want ik vind het leuk om ze te maken. Dus cheers. Ik heb beseft dat ik ervan hou om video’s te maken en interactie met jullie te hebben. Het was heel leuk, maar het afgelopen jaar heeft alles zich zo opgestapeld. Ik moet nu even afkoelen. Maar ik kom terug, 10.000 procent sterker. Ik zie jullie later. Ik weet niet wanneer ik terugkom.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.