Home Celebs Celeb News PewDiePie is na een maand terug van zijn YouTubebreak

PewDiePie is na een maand terug van zijn YouTubebreak

'Het was heel gezond en goed voor mij om deze pauze te nemen.'

pewdiepie
© Getty

PewDiePie nam op 15 januari 2020 afscheid van zijn subscribers en laste een pauze op YouTube in voor zichzelf. Nu, iets meer dan een maand later, is de Zweedse YouTuber terug!

Afgelopen weekend verscheen er ineens een video op het kanaal van de grootste YouTuber ter wereld. PewDiePie uploadde een video met als titel ‘I went on a break for 30 days & THIS HAPPENED’. Hij begint zijn comeback met een dramatische introductie ‘Inderdaad iedereen, ik ben terug na een lange pauze van een maand! Ik ben terug. Ik heb mijn streak van 10 jaar lang elke dag een video uploaden verbroken. Ik heb een maand een pauze genomen om… Ik heb niet veel gedaan, het was eigenlijk fantastisch.’

In Japan

Felix Kjellberg spendeerde de afgelopen maand wat tijd met zijn vrouw Marzia. Zo gingen ze samen naar Japan. Maar nu is hij dus officieel terug. En hij gaat weer dagelijks content uploaden. Of dat zal hij toch proberen, zegt hij in zijn video. PewDiePie is alleszins heel blij dat hij de break heeft genomen en bedankt zijn fans voor het begrip. ‘Bedankt voor de lieve reacties terwijl ik weg was. Dat maakte me echt gelukkig. Ik apprecieer het echt. Het was heel gezond en goed voor mij om deze pauze te nemen. Ik apprecieer jullie geduld terwijl ik weg was. Ik heb nergens iets gepost. En het voelde heel goed om te doen. Je kon echt merken hoe moe en gefrustreerd ik was in de vorige video. Het was nodig.’

Benieuwd wat hij nog allemaal te zeggen had in zijn ‘eerste’ video en hoe zijn comeback eruit ziet? Je ziet het hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.