Home Celebs Celeb News POLL: steun jij rapper Boef nog nadat hij vrouwen hoeren noemde?

POLL: steun jij rapper Boef nog nadat hij vrouwen hoeren noemde?

De rapper ligt onder vuur na zijn seksistische uitspraak.

Boef

Als jij opkijkt naar Boef, zal je misschien snel je mening aanpassen. Op oudejaarsnacht kreeg de Nederlandse rapper namelijk een lift van drie vrouwen, waarop hij hen als bedanking ‘hoeren‘ noemde in zijn Snapchatstory. Ondertussen verontschuldigde hij zich, maar daarom zal zijn actie nog niet snel vergeten zijn.

Lift van onbekende vrouwen

De afgelopen dagen was er heel wat commotie rond Soufiane Boussaadia aka Boef. Op 1 januari om 8 uur ’s morgens had de Nederlandse rapper na een nachtje stappen een lekke band. Gelukkig kon hij rekenen op een lift van drie onbekende vrouwen. In plaats van hen te bedanken, verweet de ‘Habiba‘-zanger hen. Op zijn Snapchatverhaal postte hij in een dronken bui namelijk een video waarin hij de vrouwen uitschold voor kechs, het Arabische woord voor hoer of slet.

Rolmodel?

Daarop volgde heel wat kritiek vanuit zowel België als Nederland op sociale media. En logisch ook. Heel wat mensen kijken namelijk naar hem op. Een tweetal weken geleden wilde hij naar eigen zeggen nog een rolmodel zijn voor jongeren…

Kechs

In plaats van zich te verontschuldigen, deed hij er nog een schepje bovenop en postte in nuchtere staat een nieuwe video op zijn story. Daarin maakte hij duidelijk dat meisjes volgens hem niet mogen uitgaan en drinken, maar wel thuis moeten blijven en naar hun ouders luisteren. Anders zijn die meisjes kechs.

Verontschuldiging

Pas uren later bood Boef zijn excuses aan in een nieuwe video die hij op Instagram postte. Hij legt uit dat kechs voor hem niet hoeren betekenen, maar wel bitches en dus niet beledigend bedoeld is. Klinkt volgens ons niet veel beter alleszins. De rapper legt uit dat de eerste video puur uit dronkenschap was en de tweede video omdat hij zich aangevallen voelde. Daarom biedt hij zijn excuses aan, aan alle vrouwen die hij heeft beledigd.

Meerdere Belgische en Nederlandse dj’s hebben laten weten dat ze zijn muziek niet meer zullen draaien. Ga jij nog naar zijn muziek luisteren? Laat het ons weten in de poll!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.