Home Celebs OMG: deze ‘Pretty Little Liars’-actrice is in het huwelijksbootje gestapt

OMG: deze ‘Pretty Little Liars’-actrice is in het huwelijksbootje gestapt

Na Troian Bellisario en Sasha Pieterse was er een derde 'PLL'-bruiloft.

Pretty Little Liars
IMDb

Na Troian Bellisario en Sasha Pieterse is er nu een derde ‘Pretty Little Liars‘-actrice getrouwd. Janel Parrish aka Mona Vanderwaal is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met boyfriend Chris Long. Het koppel verloofde zich in oktober 2017.

Janel Parrish mag zich na een relatie van twee jaar de vrouw van Chris Long noemen. De ‘PLL’-actrice en haar vriend zijn namelijk zopas getrouwd op de meest romantische locatie ever. Het koppel legde hun geloftes af in Waikane, Hawaii. Janel postte een kusfoto van hun tweetjes tijdens het oefendiner. Foto’s van het trouwfeest zelf zijn er voorlopig nog niet.

Volgens US Weekly droeg Janel een zeemeerminachtige jurk van Inbal Dror en wisselde het koppel zelfgeschreven geloftes uit. ‘We hebben zoveel geluk dat we elkaar gevonden hebben in deze gekke wereld. Met de man van mijn dromen trouwen in mijn thuis Hawaii omringd door familie en vrienden was een droom.’

Aanwezige gasten

Jammer genoeg waren de andere ‘Pretty Little Liars’-meiden niet aanwezig op de bruiloft. Acteur BrendanLucasRobinson en uitvoerend producent I. Marlene King waren er wel bij.

Proficiat aan het koppel!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.