Home Celebs Celeb News OMG: de ‘Pretty Little Liars’-moeders lanceren podcast

OMG: de ‘Pretty Little Liars’-moeders lanceren podcast

Tijdens de podcast zullen ze de serie bingewatchen en krijgen we achter de schermen-verhalen te horen.

pretty little liars
© Freeform

Het is ondertussen bijna drie jaar geleden dat de allerlaatste aflevering van ‘Pretty Little Liars’ voor het eerst werd uitgezonden. Nu hebben de actrices die de moeders spelen van Hanna, Aria, Emily en Spencer in de serie aangekondigd dat ze in een podcast genaamd ‘Pretty Little Wine Moms’ alle afleveringen zullen bingewatchen.

Holly Marie Combs (Ella Montgomery), Laura Leighton (Ashley Marin), Nia Peeples (Pam Fields) en Lesley Fera (Veronica Hastings) hebben zopas via een video op sociale media aangekondigd dat ze een postcast lanceren. Tijdens die mededeling begonnen ze met een aangepaste versie van de ‘PLL’-intro op te zeggen die ze na een drietal pogingen goed kregen. ‘Shhh, got a secret, can you keep it? Pretty Little Wine Moms have got a podcast!’, klinkt het in de video.

Pretty Little Wine Moms

Het concept is simpel: tijdens die podcast zullen de vier actrices alle ‘Pretty Little Liars’-afleveringen bingewatchen en dat met een drankje erbij. ‘Pretty Little Wine Moms, een re-watch podcast waarbij we elke aflevering van de volledige “Pretty Little Liars”-serie opnieuw bekijken. Met een glas wijn in de hand, met onze cocktails. Bereid jullie voor, zet jullie schrap, want het wordt een wilde rit’, klinkt het bij Lesley Fera in de videoboodschap. Waarop Holly Marie Combs vanuit haar auto, waar ze zich naar eigen zeggen verstopt voor haar kinderen, aanvult met ‘Hashtag #icandrinktothat‘.

De podcast gaat live op 29 mei (oorspronkelijk 26 mei) en we mogen ons verwachten aan scoops en achter de schermen-verhalen. Daarnaast krijgen we ook verrassingen en speciale gasten. Wil dit zeggen dat ook Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell en Troian Bellisario, die de dochters in ‘Pretty Little Liars’ spelen, te horen zullen zijn? Fingers crossed!

Waar de podcast precies te beluisteren zal zijn, is nog niet duidelijk, maar dat komen we hopelijk snel te weten via Instagram of Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘PLL’ bingewatchen

Wil jij net als de ‘Pretty Little Liars’-actrices de serie helemaal opnieuw bingewatchen? De titel is bij ons jammer genoeg van Netflix gehaald in april. Maar er is toch een manier om de serie (voorlopig) nog te bekijken, maar dan wel zonder Nederlandse ondertiteling. Zet de taal van je Netflixaccount gewoon in het Engels! Op die manier kan je toch nog kijken. Het is mogelijk dat de serie binnenkort volledig verdwijnt van Netflix, dus snel zijn is de boodschap.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.