Home Celebs PUKKELPOP: deze fans zijn het bewijs dat Billie Eilish de Main Stage...

PUKKELPOP: deze fans zijn het bewijs dat Billie Eilish de Main Stage verdient

Ze trad oorspronkelijk in de Dance Hall op, maar staat nu op het hoofdpodium. Een geschenk uit de hemel voor de duizenden fans van Billie, zo blijkt.

Billie Eilish treedt zondag om 15u voor het eerst op Pukkelpop op. En de zangeres staat meteen op de Main Stage. Flair vroeg aan jullie waarom zij het hoofdpodium verdient.

Half juli werd aangekondigd dat Billie Eilish op zondag 18 augustus om 15 u op de Main Stage zou staan. Oorspronkelijk zou de ‘Bad Guy’-zangeres optreden in de Dance Hall, maar nadat Good Charlotte hun act cancelde, kwam er een plekje vrij. De last minute-verandering kwam voor de duizenden fans van Billie als een geschenk uit de hemel.

Flair trok naar Pukkelpop op zoek naar de grootste fans, jong en oud. En vond ook enkele festivalgangers die geen fan zijn van de zangeres. Verdient Billie die begeerde plek op het podium en is ze de hype waard?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.