Home Celebs Reacties van fans die celebs tegenkomen

Reacties van fans die celebs tegenkomen

Celebs als Ansel Elgort en Keira Knightley vertellen wat fans tegen ze zeggen als ze worden herkend op straat. De reacties zijn really funny. Check de video hier!

Hollywoodsterren vertelden in een interview met Vanity Fair wat mensen soms tegen ze zeggen als ze worden herkend. Zo was er eens een ‘fan’ die dacht dat Keira Knightley een andere actrice was, namelijk Anne Hathaway. Keira probeerde duidelijk te maken dat ze Anne niet is, maar daar wilde diegene niets van weten. Ook Ansel Elgort werd door iemand herkend op straat en degene reageerde als volgt: “Hee wacht, jij bent een celebrity. Speel je in een film?”

Ook willen mensen dolgraag een picture met een celeb, no mater what. Zo kreeg Jake Gyllenhaal te horen: “We willen niet met je praten, we willen alleen met je op de foto”, en kreeg Mark Ruffalo de reactie “Mag ik met je op de foto… wie ben je eigenlijk?”

Daarnaast maken fans graag complimentjes. Zo is Reese Witherspoon de beste vriendin van een fan zonder dat zelf te weten en is Jennifer Garner in het echt so much prettier. 

Bekijk de rest van de reacties in dit hilarische filmpje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(Bron foto: Just Jared)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.