Home Celebs Celeb News We weten eindelijk waar en wanneer de realityshow van TikTokkers Charli en...

We weten eindelijk waar en wanneer de realityshow van TikTokkers Charli en Dixie D’Amelio verschijnt

Charli (16) heeft ondertussen al meer dan 103 miljoen volgers op de app.

realityserie charli d'amelio
© Getty

In april 2020 werd bekendgemaakt dat TikTokkers Charli (16) en Dixie (19) D’Amelio hun eigen realityserie zouden krijgen. En nu weten we eindelijk waar en wanneer die zal kunnen bekeken worden. Alleen is het nog niet helemaal duidelijk of die ook voor België beschikbaar zal zijn…

Wie TikTok zegt, denkt meteen aan dansjes, maar ook aan Charli D’Amelio. Het jonge talent is met meer dan 103 miljoen volgers namelijk de grootste TikTokker ter wereld. En die populariteit zal binnenkort waarschijnlijk alleen maar stijgen. Zij, haar zus Dixie en hun ouders Heidi en Marc krijgen namelijk een eigen realityshow.

Toen het nieuws bekend raakte, had Charli het volgende erover te zeggen: ‘Het is zeker iets dat superleuk zou zijn. Zo kunnen mensen zien wat er gebeurt als we geen TikToks posten. Ik heb het gevoel dat niemand het echt te zien krijgt, maar mensen hebben het er altijd over dat ze onze gezinsdynamiek best gaaf vinden’, vertelde ze toen aan Entertainment Tonight.

Volgens Deadline zal ‘The D’Amelio Family‘ uit acht afleveringen bestaan en in 2021 op Hulu verschijnen. Aangezien de streamingdienst (nog) niet in België beschikbaar is, is het niet helemaal duidelijk of en wanneer wij de realityserie zullen kunnen bekijken. Normaal zal Hulu eind februari onder de titel Star in de app van Disney+ verschijnen, maar het is nog niet zeker of dit ook voor ons land het geval zal zijn. Als dit wel voor Belgische abonnees wordt uitgerold, zullen we dus binnenkort waarschijnlijk ook Star-programma’s kunnen kijken. Fingers crossed dat ‘The D’Amelio Family’ bij z’n lancering dan ook op Star verschijnt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.