Home Celebs Celeb News De breuk tussen Cole en Lili zou te wijten zijn aan de...

De breuk tussen Cole en Lili zou te wijten zijn aan de lockdown

Volgens bronnen zullen ze zich ook opnieuw verzoenen eens de 'Riverdale'-opnames verder gezet worden.

breuk sprousehart
© Getty

Een bron beaamde, na de bevestiging van Skeet Ulrich, al dat Lili Reinhart en Cole Sprouse uit elkaar zijn. Toch was er op dat moment nog geen reden bekend. Nu heeft een nieuwe bron verteld wat er precies is gebeurd tussen het ‘Riverdale’-koppel.

Dat de coronacrisis voor niemand gemakkelijk is, wisten we al. Niet alleen ouderen en jongeren lijden eronder, maar ook koppels ondervinden struggles. En daar kunnen Cole Sprouse en Lili Reinhart blijkbaar van meespreken. Een bron vertelde aan E! News dat de beslissing om de lockdown niet samen door te brengen de ‘Riverdale’-acteurs zuur is opgebroken. Die tijdelijke scheiding zou namelijk aan de basis liggen van hun breuk.

‘Lili en Cole hadden een goede relatie wanneer de opnames van “Riverdale” werden stilgelegd door de COVID 19-uitbraak, maar ze zijn afzonderlijk in isolatie gegaan en afstand is nooit goed geweest voor hun relatie. Wanneer Cole en Lili samen zijn, gaat het vaak heel goed. Hun relatie is heel intiem en liefhebbend, maar alles wordt ingewikkelder als ze niet bij elkaar zijn’, aldus een bron aan E! News. Nog een andere bron vertelde het nieuwsplatform iets gelijkaardigs en voegde ook toe dat ‘ze allebei weten dat hun communicatie beter is als ze samen zijn in het echt’.

Geen breuk maar pauze

Toch is het nog mogelijk dat het maar een pauze is en geen breuk. Een van de bronnen vertelde het volgende: ‘Ze weten dat ze zich zullen verzoenen eens het filmen verdergaat. Ze hebben allebei geen interesse in daten met andere mensen, ze gebruiken deze tijd om te chillen en te focussen op zichzelf.’ Iemand anders voegde er nog aan toe ‘dat ze een vurige aantrekkingskracht hebben die hen altijd weer bij elkaar brengt.’ Laten we hopen dat de bronnen gelijk hebben, want Sprousehart can’t be over!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.