Home Celebs Celeb News ‘Riverdale’-acteur KJ Apa heeft een rol gescoord in dramafilm ‘The Hate U...

‘Riverdale’-acteur KJ Apa heeft een rol gescoord in dramafilm ‘The Hate U Give’

De nieuwe toewijzing van de rol kwam er nadat was uitgekomen dat originele acteur Kian Lawley beledigende uitspraken had gedaan.

We weten zeker dat de toekomst heel wat mooie rollen in petto heeft voor de ‘Riverdale‘-acteurs, met dank aan de serie. KJ Apa mag nu al van dat succes genieten. Hij scoorde zonet een rol in ‘The Hate U Give‘, een dramafilm die gebaseerd is op het gelijknamige boek.

Black Lives Matter

KJ Apa schitterde al in de tearjerker ‘A Dog’s Purpose‘ en dat personage ging hem goed af. Nu neemt de ‘Riverdale‘-acteur de rol van Chris, het vriendje van Starr Carter, op zich in ‘The Hate U Give‘. De dramafilm is gebaseerd op het gelijknamige young adult-boek en is geïnspireerd op het Black Lives Matter-verhaal.

KJ Apa

Amandla Stenberg

De 16-jarige Starr Carter (Amandla Stenberg) leeft in twee werelden: Garden Heights, de arme, zwarte buurt waar ze woont, en Williamson Prep, haar chique, blanke school. Op een avond gaat ze naar een feestje in haar buurt en ziet ze haar jeugdvriend Khalil. Maar wanneer hij haar naar huis brengt na het feest, worden ze tegengehouden door de politie en wordt Khalil doodgeschoten, ook al was hij ongewapend. De hele buurt komt in opstand en wordt een echt oorlogsgebied. Met Starrs verklaring probeert iedereen Khalils naam te zuiveren. Afhankelijk van wat ze vertelt, kan de politieman gearresteerd of vrijgesproken worden…

Kian Lawley

De rol van boyfriend Chris was in de eerste plaats toegewezen aan Kian Lawley. De opnames van de film zaten er in november 2017 zelfs al op, maar toen in februari 2018 een video opdook waarin de YouTuber beledigende uitspraken deed, besloot Fox 2000 zijn rol opnieuw toe te wijzen en dus zijn scènes opnieuw op te nemen. Op 3 april 2018 werd dus bekend dat KJ Apa de rol van Kian zou overnemen.

just a picture from last night 📸

A post shared by Kian Lawley (@kianlawley) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.