Home Celebs Celeb News LOVE IS IN THE AIR: deze ‘Riverdale’-acteur heeft zich zonet verloofd

LOVE IS IN THE AIR: deze ‘Riverdale’-acteur heeft zich zonet verloofd

En de foto's zijn prachtig!

Netflix

De liefde hangt écht in de lucht bij Riverdale. Na Lili en Cole die met hun schattige Instagramposts hun liefde voor elkaar laten zien en Camila en Charles die misschien aan het daten zijn, is er nu nog een andere ‘Riverdale’-hottie off the market!

‘The most import question I’ve ever asked…’

Jordan Connor, beter bekend als Sweet Pea van The Serpents, vroeg zijn vriendin Jinjara Mitchel op 22 september ten huwelijk op het strand. Oh zo romantisch! Ze verbleven in een prachtig resort in Canada, en dat zorgde voor prachtige foto’s.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘De belangrijkste vraag die ik ooit stelde… maar ook de makkelijkste!’ schreef hij in zijn Instagrampost. ‘Jinjara Mitchel, jij bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Laten we trouwen! 22/09/2018’ Hoe lief!

Lieve reacties

Zijn ‘Riverdale’-costerren waren snel om hem te feliciteren met het leuke nieuws. Mede-Serpent, Vanessa Morgan, schreef: ‘OMG, zo blij voor jullie!!!!!!!!! Proficiat, tortelduifjes!!!!!’ Ook Camila Mendes en Lili Reinhart gaven superlieve reacties op de Instagrampost van Jordan.

Wij wensen het koppel alvast superveel liefde en plezier toe!

Meer Riverdale:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.