Home Celebs Celeb News ZIEN: de ‘Riverdale’-acteurs doen een vriendschapstest en het is té schattig

ZIEN: de ‘Riverdale’-acteurs doen een vriendschapstest en het is té schattig

Lili over Cole: 'Ik vond zijn stem irritant. Dat was mijn eerste indruk: die kerel heeft een irritante stem.'

Riverdale
YouTube

De band tussen de ‘Riverdale‘-acteurs is heel hecht. Echt een vriendschap om jaloers op te zijn. Maar wat vinden ze nu allemaal zo leuk aan elkaar en kunnen ze de vriendschapstest doorstaan? Glamour nam de proef op de som.

Cole Sprouse en Lili Reinhart vormen een koppel, Camila Mendes en Charles Melton zouden aan het daten zijn en Vanessa Morgan en Madelaine Petsch zijn in reallife echte besties. Maar ook met alle andere leden van de ‘Riverdale‘-cast komen ze overeen. Maar hoe goed? Glamour Magazine deed vriendschapsoefeningen met Cole, Lili, Vanessa, Madelaine en Casey Cott.

Hartverwarmende video

Het resultaat is een hartverwarmende video van acht minuten. De vijf acteurs moeten vriendschapstesten doen. Zo moeten ze zich laten achterover vallen en erop vertrouwen dat ze opgevangen zullen worden. Daarnaast moeten de vrienden één minuut lang knuffelen, elkaar complimenten geven én zeggen waarom hij/zij zo’n goede vriend(in) is.

Irritante stem

Zo vertelt Lili Reinhart wat ze zo leuk vindt aan ‘vriend’ Cole. ‘Hij is echt de slimste persoon met wie ik bevriend ben. Hij is enorm gepassioneerd door kunst, fotografie en acteren en dat bewonder ik echt.’ Maar de actrice zei ook iets waar ze zich enorm aan stoorde in het begin. ‘Ik vond zijn stem irritant. Dat was mijn eerste indruk: die kerel heeft een irritante stem. En nu begin ik het leuk te vinden, denk ik.’ Ook Cole had lieve dingen te zeggen over zijn vriendin. ‘Lili was een harde noot om te kraken. In het begin was ze heel verlegen en gesloten. Ik denk dat ze pas in de helft van het eerste seizoen echt mensen begon binnen te laten. Ze is zo’n persoon die mij constant pusht om beter te zijn in de kunsten die ik nastreef. Ze inspireert tot excellentie bij iedereen waarmee ze werkt.’ Wow, wat een compliment!

Lovende woorden

Volgens Madelaine is er niemand die haar beter kent dan beste vriendin Vanessa. ‘Er zijn veel nachten geweest dat ik weende op haar schouder’. Casey heeft heel lovende woorden over Cole: ‘Onder zijn donkere, moody, kunstige zelf is hij een leuke kerel die mensen gelukkig wil maken.’ En zo hebben de vijf ‘Riverdale’-acteurs nog veel lieve dingen te zeggen over elkaar. Bekijk de video zelf hieronder!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.