Home Celebs Celeb News OMG: ‘Riverdale’-acteur Casey Cott en zijn vriendin gaan trouwen

OMG: ‘Riverdale’-acteur Casey Cott en zijn vriendin gaan trouwen

Hoe de gelukkige in kwestie heet, houdt hij voor zichzelf.

casey cott verloofd
© Getty

Terwijl heel wat relaties van onze favoriete ‘Riverdale’-acteurs op de klippen zijn gelopen (denk: Cole en Lili, Vanessa Morgan en Madelaine Petsch) is er toch nog genoeg liefde op de set. Casey Cott (28) kondigde afgelopen weekend namelijk zijn verloving aan!

Jawel, Casey Cott aka Kevin Keller heeft een vriendin! Maar hoe de gelukkige in kwestie heet, houdt hij verborgen voor het publiek. De ‘Riverdale’-acteur is erin geslaagd om zijn relatie, die hij volgens Distractify voor het eerst openbaar maakte in mei 2019, heel verborgen te houden. Hij deelt héél af en toe een foto van hun tweetjes, maar heeft haar naam nog nooit genoemd.

Afgelopen weekend verscheen onderstaande selfie van het stralende koppel waarin de mystery girl met een verlovingsring pronkt! Casey schreef als caption drie ring-emoji’s onder de foto. Hoe hij haar ten huwelijk gevraagd heeft, is niet duidelijk, maar het duo ziet er alleszins erg gelukkig uit.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Casey Cott (@caseycott)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Riverdale’-collega’s

Caseys ‘Riverdale’-collega’s reageerden massaal op het goede nieuws.

1 / 2
Reacties
Reacties collega’s
Reacties
Reacties

Reacties collega’s
Reacties collega’s

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.