Home Celebs Celeb News Deze actrice vervoegt de cast van ‘Riverdale’ in het vijfde seizoen

Deze actrice vervoegt de cast van ‘Riverdale’ in het vijfde seizoen

Maar wat wil haar komst zeggen voor Pop Tate?

erinn westbrook riverdale
© Bettina Strauss

Voor het vijfde seizoen van ‘Riverdale’ werd zopas een nieuwe personage geïntroduceerd: Tabitha Tate. En die rol wordt door ‘Insatiable’-actrice Erinn Westbrook gespeeld.

De opnames voor het vijfde seizoen van ‘Riverdale‘ zijn onlangs van start gegaan en dat in zo coronaveilige omstandigheden mogelijk. Nu heeft de uitvoerende producent van de serie, Roberto Aguirre-Sacasa, via Instagram een gloednieuw personage geïntroduceerd.

Erinn Westbrook krijgt een vaste rol in de The CW-serie. Zij neemt de rol van Tabitha Tate, kleindochter van Pop Tate, op zich. Volgens Deadline is ze ‘een ambitieuze, ondernemende vrouw die naar Riverdale komt om Pop’s Chock’lit Shoppe over te nemen in de hoop het iconische restaurant tot een keten te vormen’.

Roberto’s caption onder de aankondiging ‘but what’s happening with Pop Tate???’ doet natuurlijk de vraag rijzen: wat wil dat zeggen voor Pop, want haar komst kan toch niet zomaar zijn? Fans vrezen vooral dat het personage uit de serie zal geschreven worden. Zo schrijft iemand ‘Please don’t kill Pop‘ en nog iemand anders ‘He’s going to pass away isn’t he? Because simply retiring doesn’t sound like Riverdale‘. Voor een antwoord op die vraag moeten we nog even geduld hebben, want de release van het vijfde seizoen staat pas voor januari 2021 gepland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.