Home Celebs Celeb News ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart brengt een gedichtenbundel uit

‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart brengt een gedichtenbundel uit

Wie een exemplaar in handen wil krijgen, moet wel nog even geduld hebben...

lili reinhart
© Getty

‘Milk and honey’ van Rupi Kaur, ‘Pillow Thoughts’ van Courtney Peppernell, ‘Love Her Wild’ van Atticus Poetry… Het zijn maar enkele van onze favoriete Engelstalige gedichtenbundels. Nu mogen we binnenkort nog een boek aan dat lijstje toevoegen. ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart is namelijk bezig aan haar eigen poëzieboek dat de titel ‘Swimming Lessons’ zal krijgen!

Dat Lili Reinhart enorm getalenteerd is, weten we al langer. Acteren kan ze als de beste, dat heeft ze bewezen met haar personage Betty Cooper in ‘Riverdale‘ en haar rol als stripper in de nieuwe film ‘Hustlers. Daarnaast is ze ook nog eens superhandig met make-up, ze creëert coole Halloweenlooks om preciezer te zijn.  Nu blijkt dat de ‘Riverdale’-actrice ook nog eens schrijftalent heeft. Ze brengt binnenkort een zelfgeschreven gedichtenbundel uit!

Dat nieuws kondigde Lili zopas zelf aan op Instagram. Het poëzieboek zal ‘Swimming Lessons‘ heten. Volgens de uitgeverij Macmillan verkent het boek het euforische begin van jonge liefde, het vechten tegen angst en depressie in het gezicht van roem, en het onvermijdelijke hartzeer dat voortkomt uit passie.

Eigen ervaringen

De actrice onthulde op Instagram meteen ook de mooie wit-roze cover van haar boek, waar een portret op getekend is. Onder de afbeelding schreef ze het volgende: ‘Een jaar geleden besliste ik dat ik mijn poëzie wilde delen met de wereld. Het is eng om een deel van mezelf dat ik niet vaak toon te onthullen, maar ik wil dit boek eerder beschouwen als een verhaal dan als een bekentenis van gedachten. Vreemdelingen, liedjes, films, fictieve personages, liefde in verschillende vormen en natuurlijk mijn eigen ervaringen waren mijn inspiratie tijdens het creëren van ‘Swimming Lessons’. Dit boek betekent veel voor mij en ik ben heel dankbaar dat ik in een positie ben dat ik het eindelijk kan delen ?.’

Exemplaar reserveren

Wie ‘Swimming Lessons’ in handen wil krijgen, moet nog even geduld hebben, want het boek wordt pas op 5 mei 2020 gelanceerd. Je kan een fysiek exemplaar al reserveren via Amerikaanse webshops, maar dan moet je wel rekening houden met verzendingskosten én douanekosten. Ook het e-book kan je al vooruitbestellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.