Home Celebs Celeb News ‘Riverdale’-schrijver Roberto Aguirre-Sacasa geeft Vanessa Morgan gelijk

‘Riverdale’-schrijver Roberto Aguirre-Sacasa geeft Vanessa Morgan gelijk

Vanessa Morgan maakte van haar platform gebruik om haar stem te laten horen over #BlackLivesMatter.

roberto aguirre-sacasa
© Getty

We vertelden je al dat Vanessa Morgan de afgelopen dagen haar collega Ashleigh Murray te hulp schoot en daarna ook onthulde dat ze minder betaald krijgt dan haar andere vaste ‘Riverdale’-collega’s. Nu heeft schrijver Roberto Aguirre-Sacasa op haar tweets gereageerd en haar gelijk gegeven.

De afgelopen dagen heeft Vanessa Morgan van haar platform gebruik gemaakt om haar stem te laten horen over #BlackLivesMatter en hoe zij de ongelijkheid in haar leven voelt. Ze tweette dat zij in vergelijking met haar vaste ‘Riverdale‘-collega’s het minste van allemaal wordt betaald. Ze gaf ook aan dat ze vanaf nu enkel nog rollen zal aannemen die zwarte mensen goed vertegenwoordigen.

Belofte

Haar statements zijn niet aan de ‘Riverdale‘-makers voorbijgegaan. Ze hebben Vanessa Morgan gehoord en hebben geluisterd! Op Instagram verscheen zopas een bericht van Roberto Aguirre-Sacasa. In de post schreef hij het volgende: ‘We horen Vanessa. We houden van Vanessa. Ze heeft gelijk. Het spijt ons en we maken jou dezelfde belofte als we aan haar deden. We zullen haar en het personage dat ze speelt beter eren. Als ook alle gekleurde acteurs en personages. Verandering is bezig en zal blijven gebeuren. “Riverdale” zal groter worden, niet kleiner. “Riverdale” zal deel uitmaken van de beweging en er niet buiten staan. Alle “Riverdale”-schrijvers hebben gedoneerd aan @BLMLA, maar we weten waar het werk moet gebeuren voor ons. In de schrijverskamer.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.