Home Celebs Celeb News NOOOO: Sam Smith en Brandon Flynn zijn na 9 maanden daten uit...

NOOOO: Sam Smith en Brandon Flynn zijn na 9 maanden daten uit elkaar

Zowel Sam als Brandon hebben het erg druk momenteel, hopelijk kunnen ze zo hun gedachten een beetje verzetten.

In oktober 2017 heeft Sam Smith bekendgemaakt dat hij een relatie had met ’13 Reasons Why’-acteur Brandon Flynn. De twee waren erg gelukkig samen, maar nu zit er toch een haar in de boter tussen het koppel. Samen hebben ze namelijk besloten om een punt te zetten achter hun relatie. En onze harten zijn mee gebroken. 😢

Sam Smith en Brandon Flynn waren ongeveer negen maanden aan het daten. Het koppel werd voor het eerst samen gespot begin november, net voor het tweede album van de ‘Stay With Me’-zanger uitkwam. Toch zouden ze vorige week een punt gezet hebben achter hun romance. Sam heeft ondertussen ook al een aantal van hun foto’s samen van zijn Instagramaccount verwijderd. Brandon liet nog wel wat foto’s staan.

Volgens een bron waren de twee echt ontzettend verliefd op elkaar. Alleen hebben zowel Sam als Brandon een heel druk schema waardoor ze helaas niet genoeg tijd hadden voor elkaar. ‘Sam is er uiteraard kapot van’, klinkt het in The Sun.

Zo zei de zanger begin dit jaar dat hij zo gelukkig was in zijn relatie dat het zeker een invloed zou hebben op zijn muzikale carrière. ‘Ik heb mezelf al afgevraagd of ik binnenkort enkele liefdesliedjes ga schrijven’, aldus Sam Smith eerder dit jaar.

Gelukkig hebben zowel Sam als Brandon het erg druk momenteel en kunnen ze zo hun gedachten hopelijk een beetje verzetten. Sam begint namelijk net aan zijn Amerikaanse tournee en Brandon is aan het opnemen voor het derde seizoen van ’13 Reasons Why’.

Meer celebnieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.