Home Celebs Celeb News SAY WHAT?! Cole Sprouse was bijna gestopt met acteren

SAY WHAT?! Cole Sprouse was bijna gestopt met acteren

© Shutterstock

Oh. My. God. Het scheelde geen haar of Cole Sprouse was voorgoed van ons televisiescherm verdwenen. De 25-jarige acteur zette bijna een punt zetten achter zijn acteercarrière, maar gelukkig kwam de serie ‘Riverdale’ roet in het eten gooien. Oef!

Cole Sprouse kennen we natuurlijk allemaal van ‘The Suite Life of Zack & Cody‘. Hij speelde daarin samen met zijn tweelingbroer Dylan de hoofdrol. De broertjes besloten om na die serie terug naar de schoolbanken te gaan, maar de acteermicrobe bleef Cole nog steeds achtervolgen. Dat vertelt hij zelf in Wonderland Magazine.

‘Ik ging toen naar Californië voor een screening. Als dat niets zou worden, ging ik nooit meer iets doen voor televisie. En dat had ik ook al aan mijn manager laten weten’, vertelt Cole. Gelukkig kreeg hij toen de hoofdrol in ‘Riverdale‘.

Outsider Jughead

Voor de serie ‘Riverdale’ kruipt Cole nu al een tijdje in de huid van Jughead. ‘Ik kan mij echt goed inleven in die rol’, gaat Cole verder. De acteur herkent sommige eigenschappen van Jughead in zichzelf. Zo voelt hij zich ook soms de underdog van de groep.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.