Home Celebs Celeb News Say what?! Shawn Mendes zei zonet dat hij wel een fan zou...

Say what?! Shawn Mendes zei zonet dat hij wel een fan zou daten

Shawn Mendes
Instagram @shawnmendes
Say what?! Shawn Mendes (18) zei zondagavond dat hij ervoor openstaat om een fan te daten. Wij zijn he-le-maal in de wolken! Onze kansen op een date met de Canadese zanger zijn zonet verdubbeld.

Girls, dit is jullie kans! Zanger Shawn Mendes zou het namelijk wel zien zitten om een fan te daten. Zondagavond op de American Music Awards zei hij tegen E! News dat hij wel openstaat voor een fan te daten. Volgens de zanger zijn er geen regels die hem ervan weerhouden om op date te gaan met een fan. Oh my gosh!

Geen hysterie, please

Hij voegde er wel aan toe dat hysterie vermeden moet worden: ‘Er zal misschien wat hysterie zijn de eerste twee dagen, maar eens het nieuwe eraf is, zijn we cool.’ Jullie hebben het gehoord! Inhouden, dus!

Volgens de Canadese songwriter draait het ook allemaal om jezelf zijn en mag je je niet voordoen als iemand anders. Zeker niet als er camera’s in de buurt zijn. Aangezien beroemd zijn geen voorwaarde is om je ware liefde te vinden, is het dus niet onmogelijk. Positive thinking!

Shawn trad op tijdens de AMAs

Shawn Mendes was genomineerd voor de award van Best New Artist, maar die award nam Zayn Malik mee naar huis. Shawn trad ook op tijdens de AMAs en zong twee van zijn grootste hits van zijn album ‘Handwritten’: ‘Treat You Better’ en ‘Mercy’. Hij bracht geen date mee naar het evenement en kwam dus helemaal alleen! Poor Shawn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.