Home Celebs SAY WHAT: verklapte Liam Payne net dat hij en Cheryl Cole stiekem...
ADVERTENTIE

SAY WHAT: verklapte Liam Payne net dat hij en Cheryl Cole stiekem getrouwd zijn?

Liam Payne
Beeld: Giphy

We hoorden de wedding bells voor Liam Payne en Cheryl Cole al van lang voor de geboorte van kleine Bear aankomen, maar nu zijn ze blijkbaar voorbij zonder dat we er iets van gemerkt hebben! De kersverse papa lijkt in een interview op een subtiele manier te verklappen dat hij en z’n tien jaar oudere vriendin in ’t geheim getrouwd zijn. Wij willen foto’s!

ADVERTENTIE

‘Mijn vrouw en kind’

In een interview met SiriusXM, een Amerikaanse radiozender, vertelt Liam over een shoot die hij deed voor z’n allereerste soloalbum, waaraan Ed Sheeran zou meegewerkt hebben. Hij zegt dat hij voor de topless (yasss!) fotoshoot niks vettigs mocht eten, want dan zou z’n  buik er opgeblazen uitzien. Maar nadat die erop zat, reed hij recht naar In-N-Out Burger, een Amerikaanse fastfoodketen, om z’n buikje helemaal rond te eten. Maar wanneer hij dat laatste zegt, gebruikt hij een opvallend woordje om Cheryl te beschrijven. Liams exacte woorden zijn:  ‘Ik heb m’n vrouw en kind thuisgelaten en ben recht naar In-N-Out Burger gegaan!’. Ja hoor, z’n vrouw!

Zit je nog vast in de ontkenningsfase, waarin je niet wil geloven dat je favoriete 1D’er officieel taken is? Hier is het harde bewijs. Sorry, girls!

"I left my wife and child at home."

A post shared by ONE DIRECTION & ZAYN UPDATES (@letsloveonedirection) on

Het kan natuurlijk een zegswijze of een verspreking zijn  – er zijn wel meer ongetrouwde mensen die hun partner wel ‘mijn vrouw’ of ‘mijn man’ noemen, zeker met een baby – maar aangezien de geruchten al zo hardnekkig waren, kunnen we alleen maar denken dat het écht gebeurd is. Helemaal goed voor ons, zolang we ooit wel de foto’s te zien krijgen. Gaan we dat afspreken, Liam?

Meer celeb news:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.