Home Celebs Celeb News ‘TATBILB’-schrijfster Jenny Han deelt de schattigste foto van Lana Condor en Noah...

‘TATBILB’-schrijfster Jenny Han deelt de schattigste foto van Lana Condor en Noah Centineo

Als dat geen verliefde blik is, weten wij het ook niet meer!

Noah Centineo
© Netflix

Het enige waarover iedereen het de afgelopen week had, was dat Noah Centineo en Lily Collins samen naar een Oscars-feest gingen. Waardoor we een überschattige foto hebben gemist van de acteur en Lana Condor…

Noah Centineo verscheen dan misschien wel op het Vanity Fair Oscars-feestje met Lily Collins, maar zij was die avond niet de enige vrouw aan zijn zijde. De ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteur spendeerde ook wat tijd met zijn collega Lana Condor. En Jenny Han legde het moment vast op camera! De ‘TATBILB’-schrijfster deelde het kiekje op Instagram en Twitter. Onder de tweet schreef ze zelfs ‘Zeg niet dat ik je nooit iets geef’.

View this post on Instagram

These two.

A post shared by Jenny Han (@jennyhan) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de foto zien we hoe Noah een glimlach tot over zijn oren heeft en hoe Lana met een superverliefde blik naar hem opkijkt terwijl haar hand op zijn arm ligt. De actrice heeft dan misschien wel een vriendje en het duo heeft dan misschien wel een pact gesloten, toch kunnen we de chemie die tussen de twee acteurs hangt niet langer negeren. Het is veel te schattig!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.