Home Celebs Celeb News WHAAAT: Selena Gomez is in Amsterdam met The Weeknd!

WHAAAT: Selena Gomez is in Amsterdam met The Weeknd!

Selena Gomez
Foto: Belga
Selena Gomez is zonet gespot op de luchthaven van Schiphol! Toevallig of niet – niet dus – treedt haar boyfriend The Weeknd vanavond op in Amsterdam. Wij kunnen maar één ding denken: The Weeknd staat volgende vrijdag, 3 maart, in het Sportpaleis. Zou Selena dan ook meekomen?!

Selena op Schiphol

Sel stapte gisteren op het vliegtuig in L.A. en werd vandaag dus door een van onze noorderburen gezien op Schiphol wanneer ze het vliegtuig verliet. Naar het andere eind van de wereld vliegen om je bae te steunen, da’s pas echte liefde!

Volgende week bij ons? 

De kans dat Selena een week lang bij haar vriendje in Europa blijft, lijkt ons klein. De zangeres heeft ook haar eigen leven en carrière – ze bracht net een nieuwe single uit – en zal dus wel snel terug naar de Verenigde Staten moeten. Maar misschien zakt ze binnen een weekje opnieuw af naar Europa voor het optreden van The Weeknd in ons land? Stel je voor: je bent een namiddagje aan het shoppen op de Meir en plots kom je Selena Gomez tegen. Het kan allemaal! We houden je op de hoogte.

Meer over Selena: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.