Home Celebs Celeb News Selena Gomez zingt over anxiety: ‘Mijn exen zeggen dat ik moeilijk ben...

Selena Gomez zingt over anxiety: ‘Mijn exen zeggen dat ik moeilijk ben om mee om te gaan’

De tekst is heel herkenbaar en doet je beseffen dat je niet alleen bent.

Selena Gomez
© Photo News

Selena Gomez is terug! En meteen zet ze 2019 met openheid in. De zangeres en Julia Michaels zingen in ‘Anxiety’ over hun angststoornis en hoe zij en hun omgeving daarmee omgaan.

Julia Michaels en Selena Gomez hebben zopas het héél persoonlijk lied ‘Anxiety’ uitgebracht. Het is een lied dat Selena nauw aan het hart ligt. De ‘Back To You’-zangeres worstelt namelijk al een hele tijd met haar angststoornis. In oktober liet ze zich in twee weken tijd zelfs twee keer opnemen in een mentalegezondheidskliniek.

Boodschap

Wanneer het lied online kwam, postte Selena Gomez een foto van haar en Julie Michaels op Instagram en schreef er een persoonlijk tekstje bij. ‘Mijn lieve soul sister. Julia, je bent een groot deel van mijn leven geworden. Je hebt me geleerd om moedig te zijn, wanneer ik twijfel aan mezelf. Dit lied ligt me zo nauw aan het hart omdat ik zelf met angsten worstel en ik weet dat veel van mijn vrienden daar ook mee struggelen. Je bent nooit alleen als je je zo voelt. Deze boodschap is echt nodig en ik hoop dat jullie het leuk vinden.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hun exen

In ‘Anxiety’ zingen Julia Michaels en Selena Gomez over hoe het voelt om een angststoornis te hebben, dat hun omgeving niet begrijpt hoe het voelt en dat ze wilden dat ze het konden oplossen. De zangeressen verwijzen zelfs naar hun exen. ‘En mijn exen zeggen allemaal dat ik moeilijk ben om mee om te gaan. En ik geef toe, het klopt.’ Als Selena echt zingt over haar eigen persoonlijke ervaringen, dan klinkt het alsof Justin Bieber en The Weeknd niet veel begrip hadden voor haar struggles

Worstel je zelf met angst? Beluister het lied en laat de boodschap van Julia en Selena tot je doordringen. De tekst is heel herkenbaar en doet je beseffen dat je niet alleen bent. De rustige muziek past trouwens perfect bij het thema.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.