Home Celebs Celeb News Selena Gomez onthult aan Miley Cyrus dat ze een bipolaire stoornis heeft

Selena Gomez onthult aan Miley Cyrus dat ze een bipolaire stoornis heeft

'Wanneer ik er meer over leer, helpt dat me echt. Het maakt me niet bang als ik het weet.'

Selena Gomez bipolair
© Getty

Selena Gomez heeft in haar 27-jarig bestaan al heel wat meegemaakt. Ze was jaren een Disney Channel-ster, hing heel lang vast aan haar ex Justin Bieber en onderging zelfs een niertransplantatie. Nu heeft de ‘Lose You to Love Me’-zangeres ook onthuld dat ze bipolair is.

Miley Cyrus ging onlangs live met Selena Gomez tijdens haar Instagramshow ‘Bright Minded‘. Daar spraken de twee meiden onder andere over hun mentale gezondheid en wat helpt om met de huidige situatie om te gaan. Waar Sel momenteel op terugvalt? Alles neerschrijven! ‘Ik ben heel veel aan het schrijven. Ik denk dat dat me helpt om te verwerken wat er aan de hand is’, aldus Selena.

Ze gaat verder: ‘Er zijn momenten waar ik mijzelf gewoon centraal moet plaatsen en de gedachten moet binnenlaten. Soms schrijf ik ze op en sta ik er volledig bij stil. “Wat is het? Waar zit de wortel bij dit? Waarom kan ik tot de bodem gaan van dit?” en dat helpt me echt.’

Bipolaire stoornis

Selena vertelde tijdens dat gesprek ook dat er een bipolaire stoornis bij haar is vastgesteld. ‘Onlangs ging ik naar het McLean ziekenhuis, een van de beste mentale ziekenhuizen in Amerika, en we spraken over de verschillende dingen die ik had meegemaakt en ik besefte dat ik bipolair was’, aldus de zangeres. Maar dat houdt haar niet tegen, integendeel. ‘Wanneer ik er meer over leer, helpt dat me echt. Het maakt me niet bang als ik er alles over weet.’

De twee celebs hebben ook afgesproken om na de hele situatie elkaar een knuffel te geven. Awww, lief! Bekijk het volledige gesprek tussen het duo hieronder vanaf minuut 32:30.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.