Home Celebs Celeb News YASSS: Selena Gomez heeft na 4 jaar eindelijk haar nieuw album afgewerkt

YASSS: Selena Gomez heeft na 4 jaar eindelijk haar nieuw album afgewerkt

Dat goede nieuws bevestigde ze zelf tijdens 'The Tonight Show starring Jimmy Fallon'.

Selena Gomez
© Getty

Het is duidelijk tijd voor comebacks. We dachten dat de dag nooit zou komen, maar naast The Jonas Brothers, Miley Cyrus en Demi Lovato, komt ook Selena Gomez binnenkort met een gloednieuw album! Dat goede nieuws bevestigde ze tijdens ‘The Tonight Show starring Jimmy Fallon’.

In januari was Selena Gomez naast Julia Michaels te horen in het liedje ‘Anxiety‘. Maar het is ondertussen al jaren geleden dat de ‘Back to You‘-zangeres nog een eigen album heeft uitgebracht. Haar laatste, getiteld ‘Revival’, dateert van 2015. Nu heeft Selly eindelijk bevestigd dat haar album klaar is, op een paar kleine afwerkingen na. Dat deed ze tijdens ‘The Tonight Show‘ toen Jimmy Fallon haar vroeg of ze momenteel aan een nieuwe plaat aan het werken is.

Opgelucht

Naar eigen zeggen heeft Selena er vier jaar over gedaan om het album af te krijgen en zich er goed bij te voelen. ‘Ik heb zoveel grote persoonlijke momenten meegemaakt in mijn leven dat ik er moest bij stilstaan hoe ik dat zou vastleggen en hoe ik mij daar goed zou bij voelen. Dus ik ben blijven gaan.’ De zangeres is dan ook opgelucht dat ze heeft eindelijk heeft kunnen afwerken.

Emotioneel genre

Selena verklapte tijdens het interview al het genre van het album, zodat we weten waaraan we ons kunnen verwachten. Zo blijft pop sterk aanwezig in haar muziek, maar dit keer heeft de zangeres ook geëxperimenteerd met elektrische en akoestische gitaar en zijn bepaalde liedjes onderliggend gevoelvoller. ‘Ik hou van alles wat ik kan doen en deel van uitmaak, maar mijn favoriete genre is iets dat mij verbindt met mensen op een emotioneel niveau‘, aldus Selena Gomez. Wanneer ze haar nieuwe muziek lanceert, is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.