Home Celebs Celeb News SO CUTE: Selena Gomez en The Weeknd knuffelen met puppy’s

SO CUTE: Selena Gomez en The Weeknd knuffelen met puppy’s

Selena Gomez
Foto: Instagram @selenagomez

Selena Gomez en The Weeknd hebben afgelopen weekend de date van ons dromen gehad. Ze gingen namelijk spelen met puppy’s in New York! Fans hebben het schattige moment vastgelegd en de foto’s zijn écht om bij weg te smelten.

Heart eyes

Selena Gomez is one lucky girl om The Weeknd aka Abel Tesfaye als vriendje te hebben! Wie neemt z’n vriendin nu mee om kleine, schattige puppy’s te gaan knuffelen? Sels boyfriend dus! De Canadese zanger nam de ‘Hands To Myself‘-zangeres mee naar een vintage kledingwinkel, ze aten samen lunch in een visrestaurant en sloten de dag af met een maaltijd in een Mexicaans restaurant. Tijdens hun leuke dag maakte het duo ook een stop in een dierenwinkel en nam de Amerikaanse zangeres een Cavalier King Charles-spaniël op haar schoot. Haar heart eyes zeggen genoeg. Awww!

September 2: Selena at a pet store with The Weeknd in New York, NY #selenagomez #abeltesfaye #abelena #theweeknd

A post shared by Selena Gomez News (@stunningselenamg) on

September 2: Selena at a pet store with The Weeknd in New York, NY #selenagomez #abeltesfaye #abelena #theweeknd

A post shared by Selena Gomez News (@stunningselenamg) on

Hondje adopteren

Nu vragen fans zich natuurlijk af of het koppel gewoon graag puppy’s knuffelt (you can’t blame them, right?!) of ze effectief een hondje zullen adopteren. Het is niet de eerste keer dat Abelena een date heeft waar wij stikjaloers op zijn. Ze gingen eerder al naar een komedieshow en aten ook al gezellig pizza samen terwijl ze videospelletjes speelden. Selena en The Weeknd zijn en blijven ons ultieme couple goals!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.