Home Celebs OMG: is dit het bewijs dat Selena Gomez en The Weeknd hun...

OMG: is dit het bewijs dat Selena Gomez en The Weeknd hun officiële debuut gaan maken bij de Grammy’s?

Selena Gomez en The Weeknd
Foto: Instagram
Hoewel het voor ons nu wel overduidelijk is dat Selena Gomez en The Weeknd aan het daten zijn, hebben ze nog steeds geen officieel debuut als koppel gemaakt. Zouden ze wachten tot de Grammy’s? Alles wijst namelijk die kant op…

Volgens celebrity nieuwssite TMZ kan het best zo zijn dat Selena Gomez en The Weeknd hun grote debuut bij de Grammy’s gaan houden. Abel Tesfaye zou Sel als zijn introducee meenemen naar het feestje van Clive Davis. Dat feestje wordt de nacht voor de Grammy’s gehouden.

Naast elkaar

Dat is nog niet alles. De ‘Starboy‘-zanger wil blijkbaar naast niemand anders dan zijn nieuwe lief zitten. Op dit moment is dat niet zo ingedeeld. Abel is namelijk één van de hoofdartiesten en heeft twee Grammy’s op zijn naam staan en Selena is niet genomineerd dit jaar. Dit zorgt ervoor dat ze niet bij elkaar kunnen zitten. Don’t worry, volgens TMZ heeft de zanger een verzoek ingediend om toch naast elkaar te kunnen zitten. Awww!

헐? 나만 이제 아랏? #selenagomeztheweeknd

A post shared by 🙈🙉🙊 (@pppppinno) on

Ex tegenkomen

Er is een grote kans dat de wegen van Sel en Abel die van hun exen, Justin Bieber en Bella Hadid, kruisen. Niet alleen komen er heel veel sterren naar de Grammy’s, ook zijn er veel afterparty’s waar beroemdheden heen gaan. Beiden hebben al felle uitspraken gemaakt over het koppel. Als dat maar goed komt!

Denk jij dat ze hun grote debuut op de Grammy’s gaan maken?

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.